• Haberler
  • Siyaset
  • Yeşilyurt'a Saadet Partisi'nden Yiğiter ve Gediktaş aday adayı oldular.

Yeşilyurt'a Saadet Partisi'nden Yiğiter ve Gediktaş aday adayı oldular.

Yeşilyurt'a Millî Görüş Belediyeciliği getirmek için Yiğiter ve Gediktaş aday adayı oldular.

Yeşilyurt Belediye Başkanlığına aday adayı olan Mehmet Yiğiter, 27 Mart 1994 Mahallî Seçimlerinin kazananı elbette Refah Partisi idi. 6 büyük şehirde (İstanbul, Ankara, Diyarbakır, Erzurum, Konya, Kayseri), 22 ilde, 92 ilçede ve 207 beldede, toplam 327 belediye başkanlığını kazanmıştı. “At sahibine göre kişner” denir. Merhum Erbakan Hoca ve ekibi gerçekten muazzam bir program hazırlamıştı.  O program uygulandı ve adına “Millî Görüş belediyeciliği” diyeceğimiz muhteşem icraatlar çıktı. Dedi.
Yeşilyurt Teşkilat Başkanı Yiğiter, huzur, refah, temizlik, adam yerine konulmak, gözünüz arkada kalmadan yatağınızda yatmak istiyor musunuz? Buyurun işte size fırsat. Saadet Partili adayları seçin! Dedi.
Bir diğer aday adayı, Yusuf Gediktaş ise Bugün memleketimizin doğru, ilkeli, kararlı ve dürüst yöneticilere, hakkı hak bilip ve batılı batıl bilen, vicdanı ile hizmet yapacak idarecilere ihtiyacı olduğunun hepimiz bilincindeyiz ve farkındayız. Bende Yeşilyurt’umuzun bizlere her zamankinden daha çok ihtiyacı olduğu düşüncesindeyim. Milli görüş eli Yeşilyurt’a değmeli Yeşilyurt’un hizmetlerin en iyisine ve doğru olanına layık olduğunu ve bunu Saadet Partisi olarak en iyi ve en doğru şekilde biz yaparız. Yeşilyurt’u en hızlı biçimde ayağa kaldırıp kalkındırmak ve örnek bir belediyecilik yaparak tüm Türkiye’ye hizmetin nasıl yapılacağını göstermek için azmimizle, inancımızla, heyecanımızla bende güzel Yeşilyurt’umuzu yönetmeye aday adayıyım. Dedi.

YİĞİTER’İN ÖZ GEÇMİŞİ
Malatya Hidayet İlkokulu, Kubilay Ortaokulu, Ş.K.Ö. Endüstri Meslek Lisesi Elektronik Bölümü (1982) Yıldız Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği (1987), Fırat Üniversitesi Biyoelektronik Yüksek Mühendisliği (2008)
    Askerliğini Asteğmen olarak Tekirdağ Orduevinde Eğitim Subayı olarak yaptı. 1988 Aralıkta TÜVASAŞ ta işbaşı yaparak 5 yıl çalıştı. Sakarya Üniversitesi Kurucu Rektörü döneminde 1,5 yıl Bilgi İşlem Mühendisi olarak çalıştı. 1995-96 yıllarında İnönü Üniversitesi Yapı İşleri Teknik Daire Başkanlığında Kontrol Mühendisi olarak, 1997-98 yıllarında TÖTM de Mühendis olarak, 1998-2009 yılları arasında İnönü Üniversitesi Enformatik Bölümünde Bilgisayar Hocası olarak,2009-2010 eğitim ve öğretim yılınYalova Üniversitesinde Bilgisayar Hocası ve Bilgi İşlem Daire Başkan Vekili olarak, 2010-2013 yılları arasında 4 yıl Kilis 7 Aralık Üniversitesinde Bilgisayar Hocası ve Teknik Daire Başkanı olarak görev yaptı. 2013-2016 yılları arasında TÜVASAŞ ta Ar-Ge dairesinde çalıştı ve 2016 yılı Ekim ayında emekli oldu.
    Halen İş Güvenliği Uzmanı Olarak çalışmaktadır.
 

Bakmadan Geçme