Yeşilyurt Halkı Başkan Çınar Diyor

yaptığımız araştırmada Yeşilyurt halkı başkan çınar diyor

31 Mart 2019 tarihin de yapılacak olan yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi Belediyesi ve Yeşilyurt Belediyesi için bir çok isim ön plana çıkmaya başladı. Her ne kadar bu Belediyeler için farklı isimler konuşulsa da mevcut Başkanların yeni dönemde görevlerinin başında kalıp kalmayacakları da belirsizliğini koruyor.
Yeşilyurt Belediyesi’nde Hacı Uğur Polat’ın Ahmet Çakır’dan boşalan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlık görevine geçmesinin ardından göreve gelen Mehmet Çınar, kısa zaman içerisinde yapmış olduğu projeler, çalışmalar ve hizmetlerle takdir topladı.
Yerel seçimlerde Yeşilyurt Belediye Başkanlığı için MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Av. Muhammed Yalçınkaya, İş Adamı Huzeyfe Karaaslan, Darende Eski Belediye Başkanı İsa Özkan, Esenlik Eski Genel Müdürü Hulusi Poyraz gibi isimlerin adaylığı konuşulsa da mevcut Başkan Çınar’ın geçmiş vizyonuna bakıldığında mevcut adaylar içerisinde Çınar’a bu görevi hak eden isim diyebiliriz.
Çalışan, proje üreten, sinerji oluşturan, kaynaklarını doğru kullanan, sosyal ve kültürel alanlarda donanımlı örnek bir ilçe; sanayi ve tarım merkezi, yaşanılabilir bir kent olmak misyonuyla yola çıkan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Akılcı; süratli ve sürdürülebilir yöntemlerle imar edip, sosyal-ekonomik açıdan büyüterek, kültürü ve gelenekleriyle Yeşilyurt'u geleceğe taşıma vizyonuyla yola devam ederek, Yeşilyurt’un bir kez daha gerçekten emin ellerde olduğunu gösteriyor.
Malatya’nın yeni yapılanan bölgesi olan Yeşilyurt’ta teknik bir ismin Belediye Başkanlığı yapması bizce çok önemli. Özellikle inşaat çalışmalarının hızlı şekilde devam ettiği bölgede İnşaat Yüksek Mühendisi bir belediye başkanı Yeşilyurt’a önemli kazanımlar sağlayacaktır.
Ayrıca Başkan Çınar ve ekibi, göreve geldikten kısa bir süre içerisinde Malatya’nın ilk Milllet Kıraathanesi, Mesut Özil Halı Saha ve Spor Kompleksi, Beylerderesi Şehir Parkı, Açık Hava Savaş Aletleri Müzesi projelerini Yeşilyurt’a kazandırdı. tamamlayarak hem Yeşilyurtluların hemde Malatyalıların hizmetine sunarken, Tut elimden, Keşke, Önce Vatan, Emanet Ekmek, Baştacı, Hoş Geldin Bebek, İkram Çeşmesi gibi kültürel ve sosyal projeler ve daha sayamadığımız onlarca devam eden projeleriyle “Mutlu İnsanları Şehri” için dur durak bilmeden çalışmaya devam ediyorlar.
2006 yılında Genç MÜSİAD Kurucu Başkanlık görevi, 2009 yılında Malatya Belediyesi Meclis üyeliği, Malatya Belediyesi Daimi Encümen ve İmar Komisyonu üyeliği, 2009-2014 Türkiye Belediyeler Birliği Meclis üyeliği, 2014 Yerel Seçimleri’nde Yeşilyurt Belediyesi Meclis Üyesi ve Mayıs 2018 tarihi itibariyle ise Yeşilyurt Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Başkan Çınar’ın yapmış olduğu çalışmalar, geçmiş tecrübeleri ve vizyonu ile 31 Mart 2019 yerel seçimlerde Yeşilyurt Belediye Başkanlığını hak ettiğini de söyleyebiliriz. Yaptığımız araştırmada Yeşilyurt halkı başkan Mehmet Çınar diyor.

HABER:ERDAL ÖZTÜRK

Bakmadan Geçme