Yazıhan'dan MHP'ye Çıkartma…

Yazıhan STK'lar, Muhtarlar, Dernekler MHP Malatya İl Başkanı R. Bülent Avşar'a hayırlı olsun çıkartması yaptı.

Yazıhan Türkmen Dağ köyleri derneği ve yönetimi,Durucasu yardımlaşma ve Dayanışma derneği  yönetimi,Durucasu birmikliler dernegi ve yönetimi,Yazıhan Alican muhtarı,çivril mahalle muhtarı,Buzluk mahalle muhtarı, Şehit aileleri dernek Başkanı ve yönetimi, 5 Kasım’da MHP İl Başkanlığı’na seçilen R.Bülent Avşar’a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundurlar.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren, MHP İl Başkanı R.Bülent Avşar, “Yazıhan ilçemizin çok değerli STK’ları, ve bizim olmazsa olmazlarımız muhtarlarımız bugün bizlere hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunmuşlardır. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.Ziyaretleri bizlere her zaman güç vermiştir.El birliği ile ortak paydamız Malatyamız için, çalışacağız. Yazıhan’ın sorunları masamızdadır. İlgileneceğiz. Ve bugün siz değerli STK’larımız ve muhtarlarımızın önünde söz veriyorum ki, sorunlarınız sorunlarımız olacaktır.” Dedi.

Bundan 3 gün önce basınımızın güzide temsilcilerine MHP İl Teşkilatı olarak, projemizi dile getirmiştik. Ve hakikaten basınımız fazlasıyla yer ayırdı hem ulusal hemde yerel olarak. Nedemiştik, atıl vaziyette olan, Vagon Onarım fabrikasına kayısı entegre ve lisanlı depoculuk konusunda projemizi dile getirdik. Ve bu proje her ne kadar MHP İl Teşkilatımıza ait olsa da, ortak paydamız Malatya için, her daim herkesin huzurunda projeyi verebileceğimizi  belirttik.Bu konuda STK’larımızın ve muhtarlarımızın da yardımına ihtiyacımız olduğunu ve bu projeyi benimsetene kadar sizlerinde desteğe ihtiyacımız olduğunu belirtmek isterim ifadelerini kullandı.

 

Yazıhan Türkmen Dağ Köyleri dernek başkanı İsrafil Çatalkaya ,”Sayın Bülent AVŞAR Başkana Biz STK lar olarak Ayrımcılık istemiyoruz ,Temsilde Adalet istiyoruz , Vatandaşa sokakta ne söylerseniz sözünüzün arkasında durursanız bizde STK lar olarak üzerimize düşeni yaparız dedi . Durucasu Birmimari dernek başkanı Vahap KUŞBEY Derneğimiz ilk ziyaret ettiği Siyasi parti Milliyetçi hareket partisi oldu .Sayın başkanım göreviniz hayırlı olsun biz Yazıhan olarak Alevi-Sünnisi ,kürdü biz hep beraber Yazihanın Malatya'nın ve Türkiye'nin menfaati nerede biz oradayız ifadelerini kullandı., Şehitler ve gaziler Ankara genel merkezi genel başkan yardımcısı Turan Şahin bu ülkenin asıl sahipleri bu gün kabar da Cudi de Ağrı dağında terör avına çıkmış vatan evlatlarıdır .”dedi.

Tarih sembolü Buzluk muhtarı Kayhan Gultekin , ikizcan Alican köyü Muhtarı Lütfü Şahin , Yamaç güvercini Çivril muhtarı  Erdal Donmez ‘e MHP il Başkanı Bülent Avşar teşekkür etti. Tüm sıkıntılarında vatandaşın sorunu bizim sorunumuzdur düsturu ile kapılarının her zaman sonuna kadar açık olduğunu dile getiren Avşar, “ Sorunlar var oldukça çöüzm noktanız Allah güç verdiği takdirde MHP olacaktır.ziyaretlerinizden  ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Heyet daha sonra Battalgazi İlçe MHP Başkanı Mesut Samanlı ve Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya’ya ziyaretlerde bulundular…

Bakmadan Geçme