Veysel Fırat

Ortadoğu Hırıstiyan Yerleşimine Hazırlanıyor

Veysel Fırat

Ortadoğu da öyle vahşi ve öyle kalleş bir savaş yapılıyor ki belki de insanlık tarihi böyle bir ikiyüzlülüğü daha görmedi. Müslümanların yaşadığı her yerde kan, şiddet, yokluk, açlık, ilkellik, barbarlık ve nice insanlık dışı olgular barınmaktadır. Müslüman coğrafyası ile bu özellikler özdeşleşmiş durumda ve sanki bu durum Müslümanlığın sonucu. Zaten egemen güçler, dünyaya bu anlayışı yaymaya çalışıyorlardı ve başardılar da.

        Ortadoğu’da süren savaş gereksiz anlamsız ve Hıristiyan devletlerin istemi dâhilinde süregelen bir savaştır.  İsteseler bu savaş kısa sürede bitirirler. Sadece mühimmat satmasalar cephane yokluğuna kalsa bu savaş yine devam edemez. Ancak Hıristiyan alemi sattıkları silahlardan kazandıkları parayla çocuklarını giydiriyorlar, yediriyorlar, parklarda gezdirip en güzel okullarda eğitim yaptırıyorlar. Onların yaptığı ve sattığı silahlarla ölen Müslüman çocuklarının kanı, kendi çocuklarının refah seviyesini yükseltiyor. Ölen her masum kanı Hıristiyan devletlere mutluluk olarak yansıyor. Onların gemileri maalesef İslam Coğrafyası’nda akan kanlardan oluşan denizde yüzmektedir.

          Rus bloğu ile ABD bloğunun çıkar savaşı başka milletlerin ülkelerinde başka insanlarla yapılıyor. Böylece ne ülkelerinin imarı zarar görüyor ne de insanları ölüyor.  Mekân İslam coğrafyası, ölen İslam milleti. Onlar için ha it ölmüş ha Müslüman ölmüş çok da önemli değil. Onlar için önemli olan, bu savaşta kullanılan silahları temin ederek yüksek kar oranlarıyla para kazanmak ve İslam coğrafyasını yaşanmaz hale getirmek.  

         Batılı devletlere lazım olan petrol Ortadoğu ülkelerinde var ve bu bölgenin devlet düzeni yerinde olursa petrolün batılılara maliyeti artacak. Ancak savaş ortamında DEAŞ, PYD, PKK ve diğer terör örgütlerinin eline geçen petrol kuyularından çıkarılan petrol, ucuz fiyata silah karşılığında satılıyor. Bu Hıristiyanlar için iki kere kar demek. Hem ucuza petrol alıyorlar hem de zamanı geçmiş silahları paraya çeviriyorlar.  Avrupa haçlı seferleriyle yapamadıklarını kurdukları profesyonel bir oyunla Müslümanları birbirine kırdırarak dünya üzerinden siliyorlar.

            Bütün bunlardan sonara Ortadoğu güvenliksiz ve yaşanmaz hale gelmiştir. Batılılar tarafından güvenliği sağlanan bir bölgeye Hıristiyan aileler yerleşecek, onların yaşadıkları yerlerde barış olacak huzur ve güven olacak. Alt yapısı, eğitimi, eğlence alanlarıyla herkesin ilgisini çekecek, cazibe merkezi olacak. Savaş bölgesinden kaçarak burada yaşamak isteyene din değiştirmek şart koşulacak. Müslümanlar göstermelik din değiştirerek burada yaşamak isteyecek ama Hıristiyan ailelerin yanında doğan ve yetişen çocuklar Hıristiyan olacak. Bu özel bölge yıllar geçtikçe genişleyecek ve yıllar sonra Ortadoğu Hıristiyan bir bölge olacak.

           Biz Müslümanlar ise Allahü Ekber diyerek bir birini boğazlıyor olacağız. Ta ki onlar gelip de Allahü Ekber diyen son kişiyi boğazlayana kadar. Sonumuz bu. Eğer içimizden bir lider çıkıp birlik beraberliğimizi sağlayamazsa…

                                                                                                                      Veysel FIRAT                                                                                                                                

Yazarın Diğer Yazıları