Veysel Fırat

Kürtler Yahudilerle mi Yaşayacak?

Veysel Fırat

Kürtler, Türkiye de PKK,  Suriye’de PYD, İran’da PEJAK ve Irak da IKYB ile yaşadıkları ülkelere kan kusturarak kendilerine hiçbir faydası olmayan ve olmayacak olan ülkelerin çıkarları uğruna kendilerini ve geleceklerini satmaktadırlar. ABD buradan çekilip gittikten sonra, bölge ülkeleriyle Kürtler baş başa kalacak ama hangi yüzle kimine komşuluk yapacaklar orasını da varın siz düşünün.

Büyük Arnavutluk ve Büyük Arabistan vaatleriyle Osmanlıya, Büyük Sırbistan vaadiyle Avusturya-Macaristan’a isyan ettirenler, şimdi de Büyük Kürdistan vaadiyle Türkiye, İran, Irak ve Suriye’ye isyan ettirip bölge milletlerinin nefretini Kürtler’in üzerinde topluyorlar. Böylece Kürtleri beraber yaşayacakları milletlerle kan davalı hale getirip kendilerinden başka güvenecekleri kimseyi bırakmıyorlar. Bu şekilde kıvama gelen Kürtler emre hazır halde denileni yapıp vaat ettikleri Büyük Kürdistan hayaliyle verilen emirlere harfiyen uyuyorlar. Görmedikleri detay ise ne Büyük Arabistan, ne Büyük Arnavutluk, ne de Büyük Sırbistan’ın hala olmadığıdır. Adamların derdi büyükleri parçalamakken, dünyanın en zengin petrol yataklarıyla birlikte halkı Müslüman olan bir topluma Büyük Kürdistan’ı hediye ederler mi? Buna kargalar bile gülüp geçiyorken Kürtler nasıl kanıp da onların tetikçiliğini yapıyor anlaşılır şey değildir.

Eğer Türkiye engel olamayıp da başarabilirlerse, Kürtleri 4 bölgeye ayırıp küçük devletçikler haline getirerek İsrail’in insafına bırakacaklar. Kendileri de sömürmeye ve semirmeye devam edecekler. Kürtler ABD’nin istediği kadar zengin, müsaade ettiği kadar barış ve huzur içinde yaşayacak.  Burada kurulacak olan yapay devlettçikler ancak İsrail’e hizmet için kurulur ancak onlara hizmet eder. İsrail bayraklarının şimdiden Kürt bölgesinde dalgalanması ve Kürtlerin ellerinde dolaşması gelecekteki Filistin’in habercisi değil de nedir? Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’ne (IKBY) alanına taşınacak Yahudiler için Duhok, Süleymaniye, Musul, Kerkük, Erbil, Zaho ve Sincar’da 'Yahudi Mahalleleri' tahsis edildi. Referandumdan sonra Erbil’e 2 bin İsrailli getirildi. Hedefte 400 bin Yahudi’yi Kuzey Irak’a yerleştirmek var. Bu stratejiyle Kürtleri Yahudileştirecekler desem, onların inancına göreYahudi olunmaz doğulur. Yahudi anneden doğmayan Yahudi değildir. O zaman tek akla gelen bir bölgeye yerleşip mahalle mahalle genişlemeyi hedefliyorlar Filistin’de olduğu gibi.Yani oradaki Kürtler kendi katillerini aralarına alıyorlar. Gelecekte Kürt çocukları, İsrail’in fosfor bombalarıyla yanacak, napalm bombalarının şarapnelleriyle parçalanacak. Bu gün ki Filistinlilerin başına gelenler yarın Kürtlerin başına gelecek. İsrail ise, Büyük İsrail hedefine bir adım daha yaklaşmanın, topraklarına yeni topraklar katmanın keyfini öldürülen Müslüman cesetlerinin arasında gezerek çıkartacak.

Ortadoğu’daki bu oyun sayesinde Türkiye’yi kuşatılacak ve bölge ülkelerinin birlik ve beraberliklerinin önüne geçilecektir. Bu oyunu bozacak ülkeler ise Türkiye, İran ve Rusya’dır. Bu üç ülkenin askeri, siyasi ve ekonomik birlik kurması gerekir. Bölgeyi karıştırmak için kullanılan Kürtler, bu oyunun seçilmiş aktörleridir bir şey beklenmez. Arap ülkelerinin ise başkaları için rahatını bozacak ne istekleri ne de potansiyelleri var tek çare TÜRKİYE…

                                                                                                                      Veysel FIRAT

Yazarın Diğer Yazıları