Zirisa Şirvan Yücel

Kaç Tür Fedakarlık Vardır?

Zirisa Şirvan Yücel

Evet üç tür fedakarlık vardır.Bakalım siz bu fedakarlıklardan hangisini günlük yaşantınızda uyguluyorsunuz? Kime ne kadar sıklıkla fedakarlık yapıyorsunuz. Bildiğiniz gibi fedakarlık almak değil beklentisizce vermektir. Dünya Değişim Akademisi Uzmanlarının bilgilerine başvurarak kaç tür fedakarlık vardır? Para vermek ne tür fedakarlıktır? Bu fedakarlıkar nelerdir? En olumlu fedakarlık nedir ve nasıl yapılır?  sorularımıza cevaplar buarak bilgileneceğiz, ayrıca  yazıyı okuyanlar fedakarlık yapma konusunda daha bilinçli olacaklar.

''Bu eylemi hangi niteliğin etkisi altında yaptığınızda önemlirdir. Yanlış zamanda, yanlış kişiye verilen para yanlış sonuçlara neden olur ve ve bu tür fedakarlık cehalet modundadır. Örneğin birine para verdiniz ve o kişi bu parayla kokain aldı. Bu cehalet içinde yapılan fedakarlıktır.

Veya parayı bankaya verdiniz ve faiz kazandınız. Bu ihtiras içinde yapılan fedakarlıktır. Ya da parayı aç insanların beslenmesi için verdiniz. Bu erdemlilik modunda yapılan fedakarlıktır.

Ama eğer bir kişinin tekamülüne, yardım ederek Değişim Sanatı tekniklerini önerirseniz  bu, erdemliliğin ötesinde yapılan bir fedakarlıktır. Çünkü bu fedakarlık hem sizin hem başkasının spiritüel tekamülüne katkıda bulunmaktır. Bu tür fedakarlığın sonuçu sonsuz mutluluktur. Bu fedakarlıkla insanlığın tekamülüne neden oluyorsunuz.

Transandantal fedakarlık beklentisiz ve koşulsuz sevgi modunda yapılırsa pozitif etkileri katlanarak artar. Karşılığında daha fazlasını yapmak için elinize beklemediğiniz bir şekilde para geçer. Eğer o parayı tekrar tensandantal fedakarlık yapmka için kullanırsanız para katlanarak geri döner ve zengin olursunuz. Önemli olan zenginlik artınca yoldan çıkmamak.

Çünkü zenginlik yanlış bir şekilde kullanılırsa eli açık insanı eli sıkı yapar. Ama doğru şekilde kullanılınca bir cimriyi cömert yapar çünkü fedakarlığın özgürleştirici etkisi vardır. Kişi güvence konusunda korku ve endişelere sahip olunca cimrileşiyor ama korkular giderilince cömertleşiyor.

Doğru zamanda ve doğru yerde yapılan fedakarlık insanı korkulardan azat eder, özgüvenini artırır, zekasını aydınlatır, güç verir ve spiritürel tekamülü sağlar. Her ne olursa olsun yaşamak için fedakarlık yapmak zorundasınız. Bu yüzden doğru fedakarlık yapmayı öğrenin ve kalıcı mutluluğa ve bozulmaz huzura kavuşun.''

Yazarın Diğer Yazıları