Zirisa Şirvan Yücel

Aşkı Sürdürmek İçin Her Şeyini Ortaya Koymalısın

Zirisa Şirvan Yücel

Aşk bütünlüktür. Teslimiyettir.  Bu teslimiyete ve maceraya katılmak için cesaret gerekir.Kişi aşk enerjisinden aldığı cesaret,güven ve saf enerjiyle kendinde olan o derin potansiyelleri keşfeder. Aşk bütün hücrelerinize, varlığınıza ve özünüze akarak kişiyi her şekilde yeniler. Gerçekten aşık olunca bir daha eskisi gibi olamazsınız.

Dünya Değişim Akademisi Uzmanları  her zamanki gibi muhteşem bilgiler veriyor. Bu bilgileri sizlerle paylaşmak istiyorum...

“Aşk bir nevi çılgınlıktır ama bu fırsatı kaçırırsan var olamazsın. Samimiyet, gerçeklik ve aşk yaşamaktan var olmaya kuantum sıçrama yapmanı sağlar. Sıradan insan yaşar sıradışı insan ise var olur. Var olmak için tehlikeye girme riskini göze alacaksın. Aşk tehlikeler içeren bir maceradır. Aşkı sürdürmek için her şeyini ortaya koymak zorundasın. Aşk samimiyet ve teslimiyet ister; aşk gerçek olan her şeyini ister. Aşk ateşine bir bütün olarak gireceksin. Yalnızca o zaman var olarak uçacaksın. Aksi halde yaşayarak sürüneceksin. Asıl sürünmekten korkmalısın uçmaktan değil. Korkularını göze al ve aşkın içine gir- inanılmaz deneyimler yaşayacaksın. Gerçeğe dayanan aşk ilişkisi gerçek olur. Aksi halde ilişki yok olmaya mahkûmdur. Bir ilişki dağılınca bil ki gerçek olmanın zamanı gelmiştir. Gerçeklere dayanan bir ilişki seni özüne yaklaştıracaktır. Aşık olmanın anlamı da budur- kendin olmak, yani samimi ve gerçek olmak. Samimiyet ve gerçeklik sana dünyaları kazandırır yapaylık ise hiçbir şey kazandırmaz.”

Yazarın Diğer Yazıları