Ramazan Durmuş

Türklük için devam!

Ramazan Durmuş

Mert Belkıs Kürşad Demiralp

 

Bir “Tamam” dediler, başlarına iş açtılar…

Tekmili birden ifşa oldular…

Sanıyorum çok pişmanlar!

Çünkü kimler kimlerle beraber çok açık ve net ortaya serildi…

CHP’si, İP’i, HDPKK’sı, Fetö’cüsü kol kola…

Sözüm ona ne kadar Türkiye ve Türklük düşmanı varsa hepsini arkalarına alarak kamuoyu oluşturacaklar. Ama dedik ya yüzlerine gözlerine bulaştırdılar.

Elbette, iyi de ettiler!

Tekmili birden harekete geçerken milli vicdanlar da boş durmadı… Hep birden “DEVAM” nidaları yükseldi sosyal medyada…

Galiba bunun en güzel örneğini de Polat Ovası’ndan bir yiğit dillendirdi.

Sosyal medya hesabındaki yazıyı görünce bir kere daha ovamın genç Bozkurtları ve Asenaları ile gururlandım. Hepsi varolsun..

“Tamam”a karşı “Devam” diyen ve çok da güzel diyen Mert Belkıs Kürşad Demiralp’in bu yazısı umarım Bozkurtça bakarken körleşenlere de ders olur..

Gelin birlikte okuyalım:

“-Ne -Tamam- Ulan!”

Kime TAMAM ulan! Neye TAMAM!

Kimden TAMAM lafını duydunuz bugüne kadar?

  • Başbuğ Türkeş dedi mi mesela: "TAMAM, çok şehit verdik. Bu kadar yeter. Herkes evine, kapatıyoruz partiyi." diye? Tabutluklardan, işkencelerden, sürgünlerden seslenip: "DEVAM" demedi mi?
  • Milliyetçi Hareket Partisinden duydunuz mu hiç: "TAMAM, çok oy kaybımız oldu. Paramız da yok, kapatıyoruz." lafını? Genel Merkeze çevrilen tanklara, atılan bombalara ve sıkılan kurşunlara inat hep "DEVAM" demedik mi?
  • Ruhi Kılıçkıran'dan duydunuz mu hiç bu lafı? "Arkadaşlar, bu iş bizim boyumuzu aşar, herkes dağılsın, TAMAM bu kadar yeter." dedi mi hiç? İlk o düşmedi mi toprağa? Kutlu kervanın ilk şehidi olmadı mı?
  • Mustafa Pehlivanoğlu son mektubunda "TAMAM" diyor mu hiç? İdam sehpasına yürürken "Kellemi verdiğim bu yolun zaferi yakındır." demiyor mu?
  • Süleyman Özmen "TAMAM" dedi mi hiç? Vurulmadı mı üniversitede, kana bulanmadı mı gömleği? TAMAM demediği için olmadı mı bunlar?
  • Peki ya Dursun Önkuzu? Sayabilir misiniz gördüğü işkence çeşitlerini? Matematiğiniz yeter mi kırılan kemiklerini saymaya? Ciğeriniz batıyor mu hiç bisiklet pompası görünce? TAMAM deseydi, başına gelir miydi peki o katliam?
  • Toprağa verdiğimiz binlerce Ülkücü Şehit, TAMAM deseydi eğer; yıkılır mıydı hayalleri? Sokaklarda, üniversitelerde katledilir miydi o yiğitler?
  • Peki ya Bilge Lider? TAMAM dediğini duydunuz mu hiç? Çekildi mi hiç kenara, millet darda iken? Pes etti mi hiç? Yıldığını, yıkıldığını, vazgeçtiğini gören oldu mu?

Onlar TAMAM demediği için

Dün vurdular yiğitlerimizi

Bugün bizi de yok etmek istiyorlar

Yarın silip atmak isteyecekler.

Biz, dün TAMAM demedik

Bugün de demiyoruz

Yarın da demeyeceğiz!

TAMAM değil ulan!

Devlet için DEVAM!

Millet için DEVAM!

Türklük için DEVAM!”

* * *

İnanıyorum ki 24 Haziran’da Pensilvanya-Kandil-Washington-İmralı ortaklığı değil “Millet aklı” galip gelecektir.

Tamam”cılara noktayı Devlet Bahçeli Bey’in şu sözleriyle koyalım:

“-FETÖ’cü alçakların, PKK’lı bölücülerin, ipsiz, sapsız, birbirine benzemez paslı ittifakların sosyal medyadan iktidar çıkarma arayışları nafiledir, art niyetliliktir, yanlış hesap zaten Türk milletinin sinesinden aynen dönecektir.”

Yeni bir yazıda buluşmak umuduyla…         

 

Yazarın Diğer Yazıları