Naim Gül

Yönetimden Fenerbahçe'ye İkram

Naim Gül

Öyle bir an düşünün ki, en çok ihtiyacınız olduğu zaman yanınızda olmasını çok istersiniz. Sadece desteğine ihtiyaç duyarsınız. Ve size yardımcı olmak için can atan binlerce kişi, ama bu yardımı,desteği engellemeye çalışan , yardımınıza ihtiyacımız yok diyen bir kaç kişi. Şimdi bur da destek olmaya çalışan mı yoksa, bunu engellemeye çalışan mı haklı.

 Evkur Yeni Malatya Spor yönetimi, Başkan başta olmak üzere Fener Bahçe Maçına özel bilet fiyatı belirleyince takıma desteği engellemekle beraber Fener Bahçe ye Altın tepside üç puanı ikram etmiş oldu. Takım olarak çok iyi durumda olmayan , son haftalarda aldığı yenilgilerle çalkantılı günler geçiren konuk ekibe, bur da aldığı galibiyet Derbi maçı öncesi büyük moral kaynağı oldu. Bundan önceki maçlarda büyük takımlara uygulanan bilet fiyatlarının aksine bir uygulamaya gidilince Yeni Malatya Spor Taraftarından yoksun sessiz sedasız bir maçı geride bıraktı. Şimdi bur da kazanılan üç puan mı yoksa kaybedilen üç puan mı Bunu Yönetime sormak lazım. Her maç için taraftarıyla, övgüyle bahsedilen Yeni Malatya Spor Bu maçta uygulanan bilet fiyatlarından dolayı Stad da ki yerini alamadı.Günümüz şartlarını da düşünecek olursak ağır bir fatura oldu. Kısaca Taraftar desteğini Arkasına alamayan ev sahibi ekip, sahadan mağlup ayrılmak zorunda kaldı. 

 Maça gelecek olursak İki takımda istediği oyunu sahaya yansıtmakta bir  hayli zorlandılar. Bunun bir kaç sebebi olabilir fakat çok ta üst düzey bir futbol oynandığını söylemek yanlış olur. Son haftalarda iyi futbol ve güzel sonuçlar alan  Yeni Malatya Spor bu büyük maçta istediği oyunu sahaya yansıtamayınca haftayı puansız kapatmak zorunda kaldı. Tabi Rakip için bunu söylemek zor, oynamadan üç puanı hanesine yazdırmaları onlar için zor geçen bu günlerde tatlı bir ikram oldu. Maçın daha ilk dakikalarından itibaren oyunu kontrolü altında tutmaya çalışan Yeni Malatya Spor bir türlü saha içi hakimiyetini elinde tutamayınca sonuca ulaşmakta zorluk çekti. Rakip için  herhalde oynamadan kazanmak ilaç gibi gelmiştir. Dönüm noktası olarak görülen bu maçta oynamadan üç puanı almak bana göre Yönetimin İkramıdır.Ev sahibi ekip, özellikle kanatlardan etkili olamaya çalışsa da orta alandan istediği desteği alamayınca kopukluklar oldu ve sonuca gidemedi.Sezon başından beri kanayan yaramız olan sol kanadımız bu maçta da başımıza iş açtı. Bu alanı kapatmakta bir hayli zorlanan Yeni Malatya Sporda sezon başından beri çözüm bulamamamız da Yönetimin nasıl bir transfer politikası uyguladığının açık örneğidir. Her koyun kendi bacağından asılır misali her Yönetim Takımdan sorumludur ve sorumluklarını iyi bilmesi gerekir. Bizimde bildiğimiz en iyi sorumluluk misafir perverliğimiz, ikramımız. İnşallah yapılan ikramımız Taraftarımızı Küstürmez......

Yazarın Diğer Yazıları