M. Said Yalçın

Yeni Sezona Geç Kalmayalım..!

M. Said Yalçın

İyi yada kötü bir sezonu iyi bir yerde bitirmesini becerdik. Belki rakiplerin bize olan güzelliği sebebiyle, belki de şans faktörünün her daim yanımızda oluşu, belki de taraftarlarımızın duası ve tam desteği, belki de futbolcuların özverili sahada oluşu. Hangi maddeyi kabul ederseniz edin, bir gerçek var ki ligde kalıcılığımız.

Bazen futbolcular antrenmanlara çıkmadı ödemelerinin gerçekleşmemesi sebebiyle. Bazen bir bakıyorsun herşey güzel TFF’ ye alacakları sebebiyle müracaat eden İrfan Buz depremi. Bir bakıyorsun ki, her maç da Erol hoca ego tatmini yaparak futbolcular üzerinde oynayışı. Diğer taraftan yıllarca savunduğumuz konu, profesyonel bağlamda yönetilmeyişimiz. Kulübe maddi kaynak getirecek projeler üzerinde durmayışımız. Sadece para konusu olunca, belediyelere müracaatımız. İyi yada kötü dedik ya ligi çok şükür bitirdik ve ligde kaldık.

Hemen hemen her sezon bitmeye 2 hafta kala yönetimi hep uyarmışızdır. 3 senedir yani. Geç kalınmadan elde kalan futbolcuları almamak adına transfer komitesi acilen başlamalı. Teknik direktör konusunda ne yalan söyleyeyim Erol hoca gitmeli. Gerçi gönlümüzde olan, gelen gideni aratmayacak bir tecrübeli hoca ile anlaşılmalı diye düşünüyorum. Sorun şu şahsım hiçbir zaman Adil Gevrek beye karşı değilim. Ama her insanında yönetibileceği bir mevki olur. Futbol yöneticiliği ciddi anlamda zaman tecrübe isteyen bir iş dalıdır. Kimse kimseyi kandırmasın, 3 senedir amatör ruh ile yönetiliyoruz ama gel gör ki ,şans faktörü her zaman yanımızda olmuştur. Buda cefekar taraftarların her daim takımı yalnız bırakmayışı ve akabinde dualarla maça gidişidir.

Son maçımızda iç saha taraftarlarımızın huzurunda Kayserispor’u 3-2 mağlup ederek ligi bitiridik.Bu saatten sonra dediğimiz gibi yönetimin acilen transfer için ilk etapda teknik direktör ve akabinde transfer çalışmalarına hız verip, yeni sezon öncesi kampa hazır bir şekilde girilmesidir.Ve önümüzdeki sezon için iyi bir bütçe ile ligde Avrupa kupalarına gidiş olsun inşallah diyelim.

Bu arada süper lig şampiyonu Galatasarayı da tebrik ediyorum. Ve Avrupa arenasında  başarılar diliyorum. Zorlu süreçten geçtiğimiz ülkemizde, bir nebzecikte olsa takımlarımızın yüzlerimizi güldürmesi olacaktır.

 

 

Yazarın Diğer Yazıları