M. Said Yalçın

Taraftarsız Malatyaspor Tat Vermedi

M. Said Yalçın

Haftalar öncesinde yer yerinden oynadı. Fenerbahçe ile gelişen kaos ortamı yönetime sıçramış ve maça olan ehemmiyetin son demine geldiğinin göstergesi  olarak da, 'Bilet Fiatları' damgasını vurmuştu.

Haftalar öncesinden uyarılmıştı yönetim. Şahsım her daim yazar çizerim. Biz 'Amatör Ruh'ile YÖNETİLİYORUZ  diye. Şu maç inanın taraftarın tam anlamıyla destek oluşunu baz almış olursak, Fenerbahçeyi perişan bir şekilde İstanbul'a yolculuk ettirebilirdik. Ne var ki yönetimin sanki Avrupa maçlarını izliyoruz şeklindeki kararı, bilet uygulamasındaki akıl almaz zam, sanırım taraftarı da küstürmüş olacak ki, maça fazla ilgi göstermedi. Belki de bir tepkiydi. Belki de yönetim bir şekilde uyarıldı. Belki de taraftar tarafından konuşulan, bilet fiatlarının bu şekilde pahalı olmasının sebebi, maçı Fenere hediye edecek olması. Akıllardaki soru işaretleri sanırım sezon sonuna dek süreceğe benzemekte.

Yönetimin ve teknik heyetin rehavete kapılması bir anlamda tehlike çanlarınında çalmasına sebeb olmakta. 34 puana sahip takımımız sanırım Avrupa'ya da gitme niyetinde değil.  Fenerbahçe karşısında taraftarın da tatsız tutsuz bir tezahüratı bunu onaylıyordu sanırım. Teknik direktör Erol hoca bu maç da maçı kazanma adına bir varlık gösterdi desek yalan olur. Maçı almak isteyen bir hoca, varını yoğunu ortaya koymalı sanırım. Dedik ya bu sene ligden düşme barajı 37 veya 38'i zor bulur.  Bu düşünce ile içerde alınacak bir galibiyet ile ligde kalıcığımız perçinleşecektir. Bu düşünce sanırım bizim amatör ruhlu yönetimimizin zihinlerinde yer almış olacak ki, Fenerbahçe karşılaşmasında akıl almaz bilet fiat uygulamasına gittiler.

Sosyal medyada yönetime karşı alınmış ciddi tepkiler yer almakta. Oysaki biz amatör ruhlu yönetimi yıllar önce uyarmıştık. Aslında Adil Gevrek ve yönetimi hakikaten 3 sezondur çok şanslı. Rakip takımların bizlere hakikaten fazlasıyla faydası oldu. Nasıl ki 2.lig ve 1.lig deyken olduğu gibi şu anda da süper lig 'de aynı olayları sezimleyebiliyoruz. Yazacak  inanın çokda şey yok. Fener karşısında taraftar tatsızdı. Buna birde futbolcular da ekler sek mağlubiyetin gelişi zaten kış dan belliydi. Bu sezon Yeni Malatyaspor bu tip maçlara gebe olacak son haftalara girdikçe. Yani Fener maçıyla birlikte inşallah yönetim o istediği taraftarı bu saatten sonra bulabilir. Küsen vefakar cefakar taraftarı nasıl sükunete getirir bekleyip göreceğiz amatör ruhlu yönetimden.

Yazarın Diğer Yazıları