M. Said Yalçın

Kazandığımız Puanları Paşa Paşa Geri veriyoruz..!

M. Said Yalçın

Evkur Yeni Malatyaspor kendi evinde puan kaybetmeye devam ediyor. Hem kime ne yahu; Erol Bulut hoca ilk yarı topladığı puanları paşa paşa geri veriyor.  Başakşehir karşısında forvetsiz bir oyun, vurdumduymaz bir yönetim olduğu müddetçe biz böyle kahrolmaya devam ederiz.

‘VAR’ denilen bir teknoloji niye çıktı Fırat Aydınus. Senin o VAR’ daki hakemlerin hangi maçı izledi de o pozisyona penaltı verdi. Yazık değil mi bir takımın kaderiyle oynamak. Başakşehir zaten kaliteli bir takım. TFF ne yapıp ne edip zaten ligi şampiyon yapmak adına varını yoğunu harcıyor Başakşehir için. Bu denli göz göre göre penaltı olmayan bir pozisyonu hangi gözlerinle baktın da kaçırdın.Net bir şekilde penaltı verdin  ey Fırat Aydınus ...!  Her hafta yırtınan bizler, ey yönetim, ey ahali uyumayın takıma sahip çıkın dediğimiz  zamanlarda damı uyudunuz. Sosyal medyada boy boy fotoğraflar ile sayfalarını Adil Gevrek ve yönetimi ile süsleyen şahıslar sizler neyin peşindesiniz. Malatyaspor dostumusunuz düşmanımısınız..?

LİGİ ÇOKTAN BİTİRMİŞİZ..

Bir gerçek var ki takımda hiçbir şey eskisi gibi değil. Heyecan ruh kalmamış. Pas hataları hat safhada. Bir çok futbolcu kapasitesinin çok altında. Mücadeleci takıma ne oldu da bu hallere düştü. Erol hocanın egosu ve yönetimin vurdumduymaz kulak ardı edici sessizliği kanaatimce iyiye delalet değil. Başakşehir karşısına forvetsiz çıkarsan, tecrübesi ile var olan Guılherme’yi çıkartırsan, 90 dakika Murat Yıldırım ve Donald’a göz yumarsan bu işin içinde şeytan işi var der düşünürüz. Bu kadar ruhsuz ve sahada varlığıyla yokluğu belli olmayan futbolcuları 90 dakika sahada tutarsan Erol hoca kusura bakma sende de heyecan kalmamış ya da... eski takımına ve hocana kıyaklık der geçeriz.

SAVUNMA FUTBOLUMUZ

Ligin ilk yarısından bu yana tüm futbol otoriterleri tarafından takımımıza savunma özelliğini en iyi kullanan takımların başında geliyorduk. Bugün baktığımız da savunma SOS vermekte. İlk yarıdaki Murat Yıldırım gitmiş yerine ruhsuz heyecansız biri gelmiş. Donald bugün çok top kaybetti ve orta sahada adeta darma dağın futbol oynadı. Oysaki ilk yarıda oyundan alınıp Ahmet Ildız ile devam edilmeliydi.

Erol hoca belliki Başakşehir karşısına galibiyet için değil beraberliği almak adına çıktı. Yazık ki o stadyumu dolduran taraftarlara. Her hafta mikrofonun önüne geçip ahkam kesen yönetim taraftardan yana şikayet ederlerdi doldurun stadı şeklinde. Taraftarın size güvenimi kaldı ki Allahaşkına.. Erol hoca da bu ego olduğu sürece, Yönetimde de vizyonsuzluk devam ettiği sürece, Başkanında tek adam benim mantalitesi devam ederse,  lig bitene kadar saç baş yolmaya devam edeceğiz o zaman. Sivasspor  deplasmanı da  üç puan çantada keklik değil hani. Ama sakatlar iyileşiyor değil mi? Hani transfer ettiğimiz sakat futbolculardan bahsediyorum. Sahipsizlik bu olsa gerek…

 

 

Yazarın Diğer Yazıları