VEFK Korku Filmi Eylülde Vizyonda

Malatyalı genç yönetmen Suat Ay, 'VEFK Ölüm Çağırdı' adlı Gerilim Korku Filminin Eylül ayında vizyonda olacağını duyurdu.

Malatyalı genç yönetmen Suat Ay, “VEFK Ölüm Çağırdı” adlı Gerilim Korku Filminin Eylül ayında vizyonda olacağını duyurdu.

Yapımcılığını M.S.FFilm adına M. Tarık Çelik’in yaptığı filmin başrol oyuncuları arasında Zeynep Buse Kale, Vahit Karabey  (Malatyalı), Emre Erdoğan gibi isimler yer alıyor. Filmde Ayrıca moda dünyasının yakından tanıdığı Sevcihan Tunca ve ayrıca Nafiye Şener, Müge Türkmen,TuvanaAhmetovagibi isimlerin yanı sıraTGRTEURO’da Film Saati programını yapan vesunan genç programcı Malatyalı hemşerimiz Muhammed Tuhan da yer alan oyuncular arasında bulunuyor.

Özgün hikâyesininVolkan Ocaklı’yaait olduğu senaryo ve yönetmenliğini hemşerimiz Suat Ay’ın yaptığı  “VEFK Ölüm Çağırdı” adlı Gerilim ve Korku Filmi şimdiden büyük bir merakla bekleniyor.

Kurban Bayramı münasebetiyle aile ziyaretleri yapmak üzere Malatya’ya gelen hemşerimiz Suat Ay’la Malatya Sanat Sokağında buluşarak sinema ve sanat dolu bir sohbet gerçekleştirdik.

Yönetmen Suat Ay’ı sinema izleyicileri Malatya’da çekmiş olduğu “KARİYER” Komedi filminden hatırlayacaklardır. Bununla beraber festival filmleri arasında (ödüllü) Resimdeki Yüz, Kelebek ve Göldeki Esaret adlı yapıtların yanında çeşitli reklam ve tanıtım filmi çalışmaları da bulunuyor.

Hemşerimiz Suat Ay’ın yaklaşık on yıl önce çıkmış olduğu bu yolda daha nice başarılı filmlere imza atması temennisi ile Eylülde vizyona girecek olan VEFK ölüm çağırdı Filminin de bol gişe yapmasını diliyoruz.

Bakmadan Geçme