Vali Kamçı Veda Ziyaretlerinde Bulundu

30.05.2016 Tarih ve 2016/8864 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Kayseri Valiliğine atanan Vali Kamçı çeşitli veda ziyaretlerinde bulundu.   İlk olarak İl Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Kamçı'yı İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Şerafett

30.05.2016 Tarih ve 2016/8864 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Kayseri Valiliğine atanan Vali Kamçı çeşitli veda ziyaretlerinde bulundu.   İlk olarak İl Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Kamçı’yı İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Şerafettin  Yılmaz ve görevli askeri personel karşıladı. Şeref kıtasını selamlayan Vali Kamçı birlikte hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra şeref defterini imzalayarak J. Alb. Yılmaz ile bir süre görüştükten sonra vedalaşarak buradan ayrıldı.   İnönü Üniversitesi’ni ziyaretinde Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik tarafından karşılanan Vali Kamçı bir süre sohbet ettikten sonra üniversiteden ayrıldı. Rektör Prof. Dr. Çelik tarafından kahve fincanı ikram edilen Vali Kamçı bu fincanlarla kahve içtikçe sizleri hatırlayacağım diyerek teşekkür etti.  

  1. Ordu Komutalığında Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Avni Angun tarafından komutanlık girişinde karşılanan Vali Kamçı’yı Karargah girişinde de 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti karşıladı. Şeref defterini imzalayan Vali Kamçı komutanlarla bir süre görüştükten ve vedalaştıktan sonra Malatya Adliye Sarayını ziyaret etti.
  Adliye Sarayında Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanı, Mahkeme Başkanları ve Baro Başkanı tarafından karşılanan Vali Kamçı buradaki vedalaşmasının ardından Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaret etti.   Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır tarafından karşılanan Vali Kamçı, Başkan Çakır’ın makamında bir süre sohbet ettiler. Başkan Çakır, Vali Kamçı’nın ilimizden erken ayrılmasından duyduğu üzüntüyü dile getirirken Kayseri gibi büyük ve gelişmiş bir ilimize atanmasından da sevinç duyduğunu belirtti.   Vali Kamçı’da Malatya Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu güzel ve başarılı çalışmaları gördüklerini ve bundan memnuniyet duyduklarını belirterek bundan sonrada başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Bakmadan Geçme