Vali Kamçı, Polisimiz Hiçbir Maddi Karşılık Gözetmeksizin Görevini Layıkıyla Yerine Getirmektedir

Türk Polis Teşkilatı'nın 171. Kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Malatya Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Faruk Nalçacı, Müdür Yardımcıları ve Eğitim Merkezi Öğrencileri Vali Süleyman Kamçı'yı makamınd

Türk Polis Teşkilatı’nın 171. Kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Malatya Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Faruk Nalçacı, Müdür Yardımcıları ve Eğitim Merkezi Öğrencileri Vali Süleyman Kamçı’yı makamında ziyaret etti.
10 Nisan 1845’de Emniyet Teşkilatı kurulmasıyla 04-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası nedeniyle ziyaret gerçekleştiren İl Emniyet Müdürü Urhal ve beraberindekiler, günün anısına Vali Süleyman Kamçı’ya çiçek verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve teşekkür eden Vali Kamçı, " Bu teşkilatlar ülkeler var oldukça var olan teşkilatlar, 171 yıl öncede çeşitli isimler altında görev yapmış bir teşkilat. Ülkemizin huzurunu, sükûnunu, güvenliğini ve düzenini sağlayan Polisimiz bu görevlerini layıkıyla 24 saat esasına göre hiçbir maddi karşılık gözetmeksizin yerine getirtmektedir. Zor şartlar içerisinde yürüttüğünüz başarılı çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Malatya Polis Meslek Eğitim Merkezinde yetiştirdiğiniz öğrencileriniz mezun olduklarında ülkemizin dört bir köşesinde görev alacaklar, onların en iyi şekilde yetiştirilmesinde yaptığınız katkılarınızdan dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum ve tüm Emniyet Teşkilatımızı sizlerin nezdinde kutluyorum” dedi.
İl Emniyet Müdürü Urhal, hafta dolayısı ile düzenleyecekleri etkinlere Vali Kamçı’yı ziyaret ederek başladıklarını belirterek bu hafta sebebi ile gerçekleştirecekleri etkinliklerine Vali Kamçı’yı davet etti. Vali Kamçı’da Polis Haftası’nın başarılı geçmesini dileyerek her zaman olduğu gibi kendilerinin yanında olmaya gayret edeceğini belirtti.
Vali Kamçı, Mardin’in Nusaybin İlçesinde teröristlerce hazırlanan el yapımı patlayıcıyı etkisiz hale getirirken şehit olan ve bugün Ankara Kocatepe camiinde düzenlecek törenin ardından Ankara Gölbaşı’nda toprağa verilecek olan Malatyalı Özel Harekât Bomba Uzmanı Salih Taç dolayısı ile de taziyelerini iletti.

Bakmadan Geçme