Vali Kaban Öğrencileri Makamında Kabul Etti

 Battalgazi İlçesi İnönü İlkokulu öğrencileri, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı İlköğretim Haftası kutlama programı kapsamında Vali Kaban´ı makamında ziyaret etti.

 İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ve Okul Müdürü Ramazan Karaca’nın hazır bulunduğu ziyarette öğrenciler Ada Yılmaz ile Yağız Bülbül Vali Kaban’a çiçek takdim ettiler.

 İl Milli Eğitim Müdürü Tatlı, “İlk Öğretim haftasının başlaması münasebetiyle çeşitli etkinliklerimiz olacak. Dün okullarımızda eğitim öğretim yılı açılışımızı yaptık. Bugün itibariyle il genelindeki bütün okullarımızda bütün sınıflarımızda öğretmenlerimiz eğitim-öğretime başladılar. İnşallah yıl boyunca çocuklarımız başarılı bir dönem geçirecekler. İnşallah sizlerin riyasetinde 2018-2019 öğretim yılının başarılı, sağlıklı ve çocuklar için de mutlu bir yıl olmasını diliyorum. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Kaban yaptığı konuşmasında “Ben de bu eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını temenni ederken Allah her tür kazadan, beladan gerek Milli Eğitim camiamızı, gerek öğrencilerimizi, gerek velilerimizi korusun diyorum. Çünkü bu kadar geniş çapta bir hizmet veren az sayıda kurumlardan birisi Milli Eğitim kurumumuz. Tabii bu kadar çok çaplı bir hizmet verme sırasında mutlaka bir kısım sıkıntılar çıkabiliyor. O anlamda baştan alınmış tedbirler var. Buna özellikle dikkat ettik, özen gösterdik. Biliyorsunuz sürekli oluşabilecek her türlü güvenlik aksaklığına karşı tedbirlerimiz baştan alındı. Geçen yıl güzel bir dönem geçirmiştik. İnşallah bu yıl da geçtiğimiz dönem gibi güzel bir şekilde başlayıp biter. Ben bütün öğrencilerimize eğitiminin ruhuna uygun tarzda bir yıl geçirmelerini ve güzel bir yıl olmasını diliyorum” dedi.

Öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Kaban, 2018 – 2019 eğitim ve öğretim döneminde kendilerine başarılar dileyip, ziyaretleri için teşekkür ederek günün anısına çeşitli hediye verdi. 

Bakmadan Geçme