Vali Kaban, Başarılı Sporcuları Makamında Kabul Etti

Vali Ali Kaban, Batman'da düzenlenen Doğu Ligi Tenis Turnuvasında erkekler kategorisinde şampiyon olan Malatya Tenis ve Dağcılık Spor Kulübü Başkanı Dr. Ali Acar ve sporcuları makamında kabul eti.

Vali Ali Kaban, Batman’da düzenlenen Doğu Ligi Tenis Turnuvasında erkekler kategorisinde şampiyon olan Malatya Tenis ve Dağcılık Spor Kulübü Başkanı Dr. Ali Acar ve sporcuları makamında kabul eti.

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) tarafından Batman Valiliği, Batman Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün destekleriyle düzenlenen Doğu Ligi Tenis Turnuvası 19 ilden 34 takım ve 350 sporcunun katılımıyla 31 Ağustos - 5 Eylül tarihlerinde Batman’da gerçekleştirildi. Bu sene 7.si Batman’da düzenlenen Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Doğu Ligi Takımlar şampiyonası Doğu Ligi Tenis Turnuvası’nda erkekler kategorisinde Malatya Tenis ve Dağcılık Spor Kulübü şampiyon oldu.

Malatya Tenis ve Dağcılık Spor Kulübü Başkanı Dr. Ali Acar, şampiyonada çok güçlü rakiplerle karşılaştıklarını ifade ederek, şampiyon olmanın gururunu yaşadıklarını belirtti.

Vali Kaban’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, turnuvada göstermiş oldukları başarıdan dolayı tebrik ederek başarılarının devam etmesi dileklerinde bulundu.

Ziyarette Başkan Dr. Ali Acar’a Tenis Eğitmeni Vural Toptaş, sporcular Mustafa Altıkulaç, Bahattin Sayın, Turgay Altıkulaç ve Ufuk Sayın eşlik ettiler.

Bakmadan Geçme