Vali Kaban, 15 Temmuz Gazisi Ve Şehit Ailesini Evlerinde Ziyaret Etti

Vali Ali Kaban, 15 Temmuz darbe girişiminde gazi olan Enes Gün ve 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Fuat Bozkurt'un ailelerini ziyaret etti.

Vali Ali Kaban, 15 Temmuz darbe girişiminde gazi olan Enes Gün ve 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Fuat Bozkurt’un ailelerini ziyaret etti. 

Vali Kaban 15 Temmuz darbe girişiminin ikinci yıldönümü nedeniyle o girişimi sırasında şehit olan Demokrasi Şehidi Fuat Bozkurt’un ailesini ve Demokrasi Gazisi Enes Gün’ü ziyaret etti.

2.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Rasim Bulut, İl Müftü Yardımcısı İhsan Mesut Akbaş’ın katıldığı ziyaretlerde önce, 15 Temmuz 2016 günü gerçekleştirilen darbe girişimi sırasında Malatya'da 2.Ordu Komutanlığı Karargâhından açılan ateş sonucu yaralanan Enes Gün ziyaret edildi.

Vali Kaban ve beraberindekiler Gazi Enes Gün’e yapılan ziyaretin ardından  Türkiye Büyük Millet Meclisi önünde helikopterin ateş açması sonucu şehit düşen Fuat Bozkurt’un ailesinin evini ziyaret ederek, şehidin yakınlarına taziyelerini ilettiler.

Ziyaretlerde İl Müftü Yardımcısı Akbaş tarafından okunan Kuran-ı Kerim tilaveti sonrası Vali Kaban ve beraberindekiler tüm şehitlerimiz ve gazilerimiz için dua ettiler.  

Vali Kaban çocukları ile yakından ilgilenerek onlara oyuncak hediye etti.

Bakmadan Geçme