Vali Baruş 'Gençlik Sabah Namazında Buluşuyor' Etkinliğine Katıldı

Vali Aydın Baruş, Malatya Valiliğinin koordinesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün organize ettiği 'Gençlik Sabah Namazında Buluşuyor'

Vali Aydın Baruş, Malatya Valiliğinin koordinesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün organize ettiği “Gençlik Sabah Namazında Buluşuyor” etkinliği kapsamında gençlerle ve vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Yeni Cami’deki programa Vali Aydın Baruş, İl Müftüsü Ümit Çimen, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan, çocuklar, gençler ve vatandaşlar katıldı.

 

Gençlik sabah namazında buluşuyor programında; Kur’an-ı Kerim tilaveti sonrasında gençlerle birlikte namaz kılındı ve dualar edildi. İl Müftüsü Ümit Çimen, gençlere onların dünya ve ahiret hayatlarını ilgilendiren, günlük hayatta dikkat etmeleri gereken duygu ve düşüncelerden, kötü ve zararlı alışkanlıklardan korunmanın yollarını anlatıp öğütlerde bulundu.

 

Sabah namazının akabinde Yeni Cami çıkışında sıcak çorba dağıtan Vali Baruş bir süre gençlerle sohbet etmesinin ardından bu buluşmada emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Bakmadan Geçme