Ülkü Ocakları İl Başkanı Emrah Yılan Ankara Temasları

Malatya Ülkü Ocakları İl Başkanı Emrah Yılan, Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı tarafından 1 Aralık 2018 Cumartesi günü organize edilecek olan TÜRK'Ü SEV TÜRKÇE YAŞA GECESİ Ali Kınık Ahmet Şafak konseri için vatandaşları Yeni Kapalı Spor Salonuna beklediklerini söyledi.

Malatya Ülkü Ocakları İl Başkanı Emrah Yılan, Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı tarafından 1 Aralık 2018 Cumartesi günü organize edilecek olan TÜRK’Ü SEV TÜRKÇE YAŞA GECESİ Ali Kınık Ahmet Şafak konseri için vatandaşları Yeni Kapalı Spor Salonuna beklediklerini söyledi.

Konser öncesi bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya geçen Başkan Yılan ilk olarak Gazi Meclis’te MHP Grup toplantısına katıldı.

Grup toplantısının hemen ardından MHP Malatya Milletvekilimiz Mehmet Celal Fendoğlu’na ziyarette bulunan Malatya Ülkü Ocakları İl Başkanı Emrah Yılan, Milletvekili Fendoğlu’na konser programının davetiyesini sundu.

Milletvekili Fendoğlu “programımız doğrultusunda aranızda olmaktan onur duyarız” dedi.

Başkan Yılan Ülkü Ocakları Genel Başkanımız ve Mersin Milletvekilimiz Olcay Kılavuz’a da ziyarette bulunarak Malatya Ülkü Ocakları olarak yapılan faaliyetler hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı. Bilgilendirmenin ardından 1 Aralık tarihinde Malatya’da yapılacak olan TÜRK’Ü SEV TÜRKÇE YAŞA GECESİ için davetiye takdim edildi.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz Ülkemizin zor bir dönemden geçtiğini belirterek, gelinen noktada aklıselim davranarak ülkenin menfaatleri doğrultusunda çalışmak gerektiğini belirtti. Kılavuz, Ülkü Ocaklarına bu anlamda çok iş düştüğünü ve ülkenin ihtiyacı olduğunu belirterek Merhum Lider Alparsan Türkeş’in “Hepiniz birer Türk Bayrağısınız, Bayrağı Lekelemeyin, Kirletmeyin Yere Düşürmeyin” sözünü hatırlatarak TÜRK’Ü SEV TÜRKÇE YAŞA GECESİ için başarılar diledi.

Başkan Yılan daha sonra sırasıyla Gazi Mecliste aslen Malatyalı olan İstanbul Milletvekilimiz Arzu Erdem’i, MHP Iğdır Milletvekilimiz Yaşar Karadağ, MHP İzmir Milletvekilimiz Hasan Kalyoncu, MHP Kırıkkale Milletvekilimiz Halil Öztürk’ü ziyaret ederek konsere davet etti.

Gazi Meclis ziyaretinin ardından Başkan Yılan Ankara Malatyalılar dernek başkanı Süleyman Bilgili ve Türk Haber-Sen Genel Başkanı Yücel Kazancıoğlu’nu ziyaret ederek TÜRK’Ü SEV TÜRKÇE YAŞA GECESİ’ne katılımları için davetiye verildi.

Görüşmelerin oldukça güzel geçtiğini ifade eden Başkan Yılan 1 Aralık Cumartesi günü vereceğimiz konsere vatandaşlarımızın yoğun ilgi göstereceklerine inancımız tam ve organizasyonumuza herkes davetli dedi

Bakmadan Geçme