Ülkemiz Ve Şehrimiz İçin Hep Birlikte Çalışacağız

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AHMET ÇAKIR İLE HAKAN KÂHTALI'DAN YEŞİLYURT BELEDİYESİNE ZİYARET

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ile Hakan Kâhtalı, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

 “MİLLETİMİZ TERCİHİNİ İSTİKRARDAN YANA KULLANDI”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Yıllarca Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve AK Parti İl Başkanlığı yapan ardından 24 Haziran Seçimlerinde AK Parti’den Milletvekili seçilen Ahmet Çakır ile Hakan Kâhtalı’ya bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Çok hızlı ve zor bir süreçte geçen seçim döneminde Milletvekillerimizle sahada omuz omuza çalıştık. Seçimlerde milletimiz istikrardan yana oyunu kullandı. Artık yükümüz daha ağır ve bu ağır yükü kaldırabilmek için gece demeden gündüz demeden bir ve beraber olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Şimdiye kadar yaptıkları hizmetlerle Malatya’nın gelişimine ciddi katkılar sağlayarak Malatyalıların gönlünde taht kurmuş değerli Milletvekillerimize yeni görevlerinde üstün başarılar diliyorum. Rabbim yollarını açık etsin. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada Malatya ve Yeşilyurt’un gelişimi için birliktelik ruhuyla hareket ederek milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

“YEŞİLYURT BELEDİYESİ YATIRIMLAR, ÇALIŞMALAR VE HİZMETLERLE GÖZ DOLDURUYOR”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a yeni görevinde başarılar dileyen AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kâhtalı ise, “24 Haziran Seçimlerinde başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye destek veren kıymetli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bizler Milletvekili olarak bundan sonraki süreçte ilimize ve ülkemize hizmet etmek için çaba sarf edeceğiz. Ülkemizdeki huzur ve refahın daha iyi bir noktaya gelmesi, ülkemizi hem terörle mücadele konusundaki kararlığı hem de ekonomik olarak büyümesi için tüm gayretimizle çalışacağız. Yeşilyurt Belediyemizde bir değişim süreci yaşandı, gerek Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği gerekse de hem Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcılığı ve Meclis Üyeliği döneminde başarılı işler yapan Sayın Başkanımızın Yeşilyurt Belediye Başkanı olarak hizmetlerine devam edecek olması bizim için sevindirici bir durumdur. İki aylık süreçte yaptığı çalışmalar Yeşilyurt’un gelişim ivmesinin yukarı yönde hızla hareket edeceğini göstermiştir. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da çalışmalarımızda birlik beraberlik içerisinde hareket ederek şehrimizi geleceğe hazırlayacağız.” dedi.

“YEŞİLYURT’TA Kİ GELİŞİM VE DEĞİŞİM HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR”

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır’da, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a yeni görevinde başarılar dilerken şunları söyledi; “Mehmet Çınar Başkanımız tecrübesi ve birikimleriyle Malatya ve Yeşilyurt’a güzel hizmetlerde bulunacağına inanıyorum. Yeşilyurt gelişen, değişen, kalkınan ve yeni alt merkezlerin oluştuğu bir bölgemizdir, dolayısıyla burada oluşan yoğun temponun daha da hızlandırılarak devam etmesi gerekmektedir. Sayın Başkanımız İnşaat Mühendisi kimliğiyle zaten teknik altyapıyı çok iyi biliyor. Geçen iki aylık dönemde sergilediği performans ile Yeşilyurt’ta ki gelişimin aksamaya uğramadan hızlı bir şekilde devam edeceğini hissettirdi. Değerli Başkanımız Mehmet Çınar ve değerli çalışma arkadaşlarına bundan sonra ki süreçte başarılar dilerim, Rabbim memleketimiz için güzel hizmetler yapmamızı bizlere nasip etsin inşallah” dedi.

Bakmadan Geçme