Üç Aylar, İslam Dünyası İçin Sevinç, Bereket Ve Mağfiret Mevsimidir

BAŞKAN ÇINAR'DAN ÜÇ AYLAR VE REGAİP KANDİLİ MESAJI

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Regaip Kandiliyle başlayan üç aylar iklimi, müminler için sevinç, bereket ve mağfiret mevsimidir. Bu faziletli gün ve geceleri, fırsata çevirmeli, onların büyük birer nimet olduğunu unutmamalıyız.” dedi.

Üç Aylar ve Regaip Kandili münasebetiyle kutlama mesajı yayımlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “İslam Âlemi olarak mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandili’ne kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm İslam Âlemi için ibadet, dua ve istiğfar ederek maneviyat duygularımızın güçlendiği mukaddes bir gece olan Regaib kandili bizlere nefsimizin sonu gelmez heveslerinden uzaklaşma, bir bilinç tazeleme imkânı sağlamaktadır.

Bu nedenle, bu kandil günleri, bizlere Allah(c.c) ile olan bağımızı yeniden gözden geçirme ve bu manevi iklimden yararlanmak için büyük fırsatlar sunmaktadır. Bu mübarek zaman dilimini fırsat bilerek sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulmasına; birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine daha fazla gayret göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; hemşerilerimizin ve tüm İslam Âleminin mübarek üç aylarını ve Regaip Kandili’ni tebrik ediyor, bu gecenin tüm İslam Âlemi ve ülkemizin birlik ve beraberliğine; insanlığın, barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum." dedi.

Bakmadan Geçme