TYGD'den Güvenlik Korucuları Derneğine Ziyaret

Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği Doğu Anadolu Bölge Başkanı Said Yalçın ve Yönetim Kurulu üyeleri Malatya Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Derneği'ne iade-i ziyarette bulundu.

Başkan Molon ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile bir süre hasbihal eden Başkan Yalçın, akabinde Dernek bünyesinde sürdürülen çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı.” Milletçe acıların  paylaşılması gerektiğini ifade eden Yalçın,"Ülkemizi ve  insanımızı seviyoruz, inancı , kimliği ne olursa olsun bu güzel bayrak, vatan için mücadele eden herkesi yüceltmek bizim görevimizdir." diye konuştu. 

Başkan Yalçın ‘’çocuklarımıza  daha güzel bir Türkiye bırakmak için  hep birlikte, el ele mücadele etmeliyiz.Bu mücadele için hayatlarını feda eden Şehit ve Gazilerimizi şükranla yad etmek,anmak ve Ailelerine sahip çıkmak hepimizin vefa borcudur’’dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren  Malatya Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Derneği Malatya Şube Başkanı Ali  Molon,TYGD Doğu Anadolu Bölge Başkanı Said Yalçın ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. Başkan Molan’’Basın olarak vermiş olduğunuz destek ile her zaman yanımızda olduğunuzu ve varlığınızla gücümüze güç kattığınızı görmekteyiz’’dedi.

 

Bakmadan Geçme