TYGD Bölge Temsilcisinden Vali Kaban'a Ziyaret

TYGD(Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği) Doğu Anadolu ve Malatya Temsilcisi Said Yalçın ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Kaban'ı makamında ziyaret etti.

Malatya gündeminin konuşulduğu ziyarette Vali Ali Kaban, kamuoyunun aydınlatılması noktasında basın kuruluşlarının önemli görevler yaptığını söyledi.

Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette TYGD Bölge temsilcisi Said Yalçın “ Malatya basını etkin ve başarılı çalışmalarla dikkat çekmektedir.’’dedi. Ziyarette TYGD’nin faaliyetleri hakkında bilgilerde veren Yalçın, hazırlamış oldukları proje taslağını da Vali Kaban’a sundu.

Malatya’nın güçlü basın kuruluşlarına sahip olduğunu belirten Vali Ali Kaban “ Basın, halkı ilgilendiren bütün olayları tarafsız ve doğru bir şekilde vatandaşlarımıza duyurmak adına önemli bir işlev üstlenmektedir. İlimizde yapılan ve yapılacak bütün yatırımların ve her türlü iyileştirme çalışmalarının vatandaşlarımıza ve tüm kamuoyuna duyurulmasında büyük pay sahibidir. İnanıyorum ki ilimizin bütün dinamikleri ile birlikte hareket ederek Malatya’yı daha yaşanabilir bir hale getireceğiz.” dedi.

Proje ile ilgili olarak ta gerekli görüşme ve çalışmaların yapılacağını belirten Vali Kaban ,TYGD  ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Bakmadan Geçme