Turnuvaya Katılan Öğrencileri Başkan Aydın Çanakkale'ye Gönderiyor…

Sivas Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü

Sivas Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından gençlerde spor ahlakının gelişmesi amacıyla Voleybol Turnuvası düzenlendi. İlimizde bulunan 18 lisenin katıldığı turnuvada öğrencilere Belediye Başkanı Sami Aydın sürpriz yaparak Çanakkale gezisine gönderme sözü verdi.

 

Çocuklarda spor ahlakının oluşması amacıyla Sivas Belediyesi tarafından düzenlenen Liselerarası Voleybol Turnuvasının finali 4 Eylül Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplam 18 lisenin katıldığı turnuvada 12 kız takımı 6 da erkek takımı mücadele etti.

 

Erkek takımlarında Sivas Lisesi ile Gazi Anadolu Lisesi final oynarken finali Sivas Lisesi kazanarak şampiyon oldu.

 

Kızlarda Atatürk Anadolu Lisesi ile Kongre Anadolu Lisesi finale kaldı. Finalde Kongre Anadolu Lisesi şampiyon olurken takımlar kupalarını törenle aldı. Törene Vali Davut Gül, Belediye Başkanı Sami Aydın ile diğer protokol üyeleri katıldı.

 

Törende konuşan Belediye Başkanı Sami Aydın, “Öncelikle böyle güzel bir turnuvanın gerçekleştirilmesinde katkısı olan bütün arkadaşlarımızı, kurum ve kuruluşlarımızı ve sizleri öğrencilerimizi kutlamak istiyorum, hepinizi tebrik ediyorum. Önemli olan buraya katılabilmiş olmak tatbiki bu sizler arasında, okullarımız arasında, öğrencilerimiz arasında kaynaşmaya-tanışmaya vesile oluyor. Spor bildiğiniz gibi kardeşlik-barış demek… Bu anlamda inanıyorum ki; bu ayrı süreçte çok güzel dostluklar elde ederiz, arkadaşlıklar elde ederiz. İnşallah her yıl bunu devam ettireceğiz. Bu yıl turnuvaya katılan sporcularımızı Çanakkale gezisine göndereceğiz.” dedi.

 

Vali Davut Gül de “Öncelikle turnuvaya katılan okulları, öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Sizleri çalıştıran, müsabakalara katılan okul müdürlerimizi, idarecilerimizi tebrik ediyorum. Bu organizasyonu yapan Belediye Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum. Sporun kaybedeni yok, burada da hiçbiriniz kaybetmediniz, hepiniz kazandınız. Sayın Başkanımız çok güzel bir jest yaptı, hepinizi Çanakkale’ye götürecek.”  ifadesini kullandı.

 

Konuşmaların ardından dereceye giren sporculara kupaları Belediye Başkanı Sami Aydın ve Vali Davut Gül tarafından verildi. 

Bakmadan Geçme