Turnuvanın Şampiyonu 'Özel İdare İlkokulu' Oldu…

Sivas Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Geleneksel İlkokullar Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu İl Özel İdare İlkokulu oldu.

Sivas Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Geleneksel İlkokullar Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu İl Özel İdare İlkokulu oldu. 9 Nisan'da başlayan ve 2 Mayıs'ta sona eren turnuva, 24 takımın kıyasıya mücadelesine sahne oldu.

Turnuva sonrası Muhsin Yazıcıoğlu Tesislerinde madalya ve kupa töreni düzenlendi. Programa Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Başkan Yardımcısı Ahmet Duman, Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, Belediyespor Kulübü Başkanı Harun Budaklı, Cumhuriyet Üniversitesi BESYO Müdürü Mehmet Gül, okul müdürleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Törende konuşan Belediye Spor İşleri Müdürü Davut Âşık turnuvanın amacını; "Çocukların sağlıklı yetişmeleri, bedensel, ruhsal, fiziksel gelişimlerinin sağlanması ve sosyal gelişmelerine katkı sağlamak." şeklinde nitelendirdi.

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ise önümüzdeki dönemde de bu tür organizasyonların düzenleneceğini ifade ederek; "Spor dostu, öğrenci ve eğitim dostu bir belediye olarak Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile iş birliği halinde olacağız. Gençlerimiz ve çocuklarımızın daha çok sporla vakit geçireceği etkinlikleri hep birlikte icra edeceğiz. Bu organizasyona katılan 24 okulumuzu, öğretmenlerimizi ve centilmence mücadele eden minik sporcularımızı tebrik ediyorum. Özel İdare İlkokulu şampiyon oldu ama bütün okullarımız aynı oranda başarılı oldu. İnşallah buradan yetişecek genç sporcularımız, Sivas ve ülkemiz sporuna ilerde büyük katkılar sağlayacaktır. Bu turnuvaya katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi. Turnuvaya katılan okulların müdürlerine ise teşekkür belgesi verildi.

Turnuvada dereceye giren takımlar ise şöyle;

1.İl Özel İdare İlkokulu

2.Kongre İlkokulu

3.Cahit Zarifoğlu İlkokulu

4.İnönü İlkokulu

Turnuvanın en centilmen takımı ise Bahçeşehir Koleji oldu.

Bakmadan Geçme