Türksoy'la Arapgir Kazanacak

Arapgir Belediye Başkan Adayı Rıza Murat Türksoy, ''Yerel seçimler, Türkiye'nin kader seçimidir'' 'Başkan' kazanmak başka, seçimi kazanmak başkadır

‘’Yerel seçimler, Türkiye’nin kader seçimidir’’diyerek büyük bir sevda ile yola çıkan Arapgir Belediye Başkan Adayı Rıza Murat Türksoy, bilgelerin diyarı Arapgir’i geleceğe taşıyacak ,kadim Memleketin kadim şehrini tecrübe ve birikimi ile daha da yükseğe taşıyabilecek etkili bir isim.

Kamu kurumlarında yapmış olduğu  görev ve hizmetler neticesinde edindiği tecrübe sonucu  üstlendiği görev ve sorumluluğu  en iyi şekilde yerine getireceğine inandığımız Arapgir Belediye Başkan Adayı Rıza Murat Türksoy yaptığı açıklamada’’ Arapgir, Osmanlı Paşalarının , Gümrükçü Osman Paşanın, Cevat Çobanlı Paşanın diyarıdır. Ülkesine ve Milletine hizmet etmiş nice Devlet ve Millet büyüğünün diyarıdır. Arapgir aynı zamanda bilgelerin diyarıdır. Bu bilgelerimizin en bilineni, malum olduğu üzere İrfan Fethi Gemuhluoğlu’dur. Bizler de hemşehrilerimizin teveccühüyle göreve geldiğimizde Arapgir’in kadim geçmişine layık olmaya çalışacağız. Ve Arapgirimizi hep birlikte geleceğe taşıyacağız. Kamu kurumlarında yaptığımız görevlerle edindiğimiz tecrübe ve birikimi inşallah Arapgir’imizin daha da yükselmesi için değerlendireceğiz’’dedi.

‘’Evet, bizler de dostluğun dile geldiği diyardan, Arapgirden, yine Arapgirli hemşehrilerimizin gönlüne ,yani dostluğuna talibiz.. Gönül belediyeciliğini inşaallah daha farklı bir şekilde icra edeceğiz. Bu doğrultuda tüm hemşehrilerimin dostluklarını bekliyor ve diyoruz ki bizde yalnız dostluk var, dostluktan başka bir şey olamaz’’şeklinde açıklama yapan Arapgir Belediye Başkan Adayı Rıza Murat Türksoy’’ Arapgir dosttur, aşktır, sevdadır. Bu düşünceyle yoldayız ve yolda olmaya devam edeceğiz. Taş üstüne taş koymak , elbirliğiyle Arapgirimizi çok daha iyi yerlere taşımak için gece gündüz demeden çalışacağız’’ifadelerini kullandı.

AK Parti Arapgir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmasıyla birlikle ,seçim çalışmaları kapsamında ziyaretleri ve saha çalışmalarına hız kesmeden devam eden Türksoy, İlçe’yi daha iyi yerlere taşıyacak,örnek Belediyecilik anlayışı ile hizmet noktasında önemli adımlar atacak etkin isim olarak öne çıkıyor.

Ve Arapgir’de ,Türksoy ile ‘’seçim değil ,Belediye başkanı kazanılmış olacak’’ gibi görünüyor.

HABER: FİLİZ YAVUZKURT

Bakmadan Geçme