Türkmen Bağımsızlar Harekatından Başkan Gürkan'a Plaket

Türkmen Bağımsızlar Hareketi Türkiye Temsilcisi Veysel şahin 31 Mart seçimlerinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret edip hayırlı olsun temennisinde bulunarak Türkmen davasına gösterdiği yardım ve desteklerden dolayı Plaket takdim etti.

Türkmen Bağımsızlar Hareketi Türkiye Temsilcisi Veysel şahin 31 Mart seçimlerinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret edip; hayırlı olsun temennisinde bulunarak Türkmen davasına gösterdiği yardım ve desteklerden dolayı Plaket takdim etti.  

 

              Malatya büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile Makamda sohbet eden Türkmen Bağımsızlar Hareketi Türkiye Temsilcisi Veysel Şahin; " Türkmen davası için 2006 yılından beri her türlü yardımda bulunan ve en yüksek alaka ile Türkmeneli halkının dertleri ile dertlenen Sayın Başkan Selahattin Gürkan beyefendiye teşekkürlerimizi iletiyoruz. Dün olduğu gibi bundan sonra da desteklerini bekliyoruz. Ziyaret ve katkılarının anısına sayın başkana plaket takdim ediyoruz" dedi.

 

          Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise yaptığı açıklamada " Türkmeneli ile Malatya'nın kardeşliği kadimdir, bu anlamda kültürel faaliyetler ile taçlandırmak adına Sayın temsilci Veysel Şahin'in kültürel faaliyet talebini memnuniyetle karşılıyoruz.  Plaket için Türkmen Bağımsızlar Hareketi teşkilatına teşekkür eder, Türkmen halkını saygı ile selamlarız" dedi.

       

           İyi niyet temennilerinin iletildiği görüşmede Suriye ve Irak'taki Türkmenlerin durumu ile bölgesel gelişmeler değerlendirildi. Görüş alışverişinde bulunuldu.

Bakmadan Geçme