Türkiye'de hiçbir şey artık eskisi gibi değil

  AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Tabi ki biz milletin vekili olduysak milletin adına burada siyaset yapmaya çalışıyoruz. İster yerel ölçekte olsun ister Ankara ölçeğinde olsun vatandaşımızın önündeki engelleri kaldırmak bizlerin görevi. Vatandaş o sandıkta o oyu verirken o talimatı orada bize veriyorlar” dedi.

  Milletvekili Şahin, Yeşilyurt Belediye başkanı Hacı Uğur Polat ile birlikte Melekbaba muhtarlığını ziyaret etti. Melekbaba mahallesi muhtarı Ali Demir, “Rahmetli Özal’dan sonra özlemimiz olan Malatya siyaseti her zaman hantal siyaset ve hantal bürokrasi diyorduk ama son yıllarda iki genel başkan yardımcısı bir bakan ve milletvekillerimizin her noktada mecliste görev alıyorlar. Bu durum Malatya siyasetini markalaştırdı ve bir numara olma yolunda da hızla ilerliyor. Büyükşehir olarak Malatya’nın büyük projeleri var. Birazda olsa sitemim var hala daha hantal bir bürokrasi azda olsa bulunmakta. Buda inşallah kısa vadede büyükşehir olan Malatya performansını yükselterek, profesyonel düşünerek daha çok hizmet edip projeler üreterek sahaya çıkıp vatandaşların dertleriyle dertleneceklerini umuyorum” dedi.

  Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise “AK Parti belediyeciliğinden önce çevre yolunun altı gerçekten bakımsız bir durumdaydı ama Ak belediyecilik ile çevre yolu altında 16 mahallemiz var ve bu 16 mahallenin de alt yapısı ile ilgili sokak çalışmalarıyla ilgili birçok çalışmaları yaptık aradaki makası daraltmak için mücadele ediyoruz. Bu bir süreç isteyecek bir zaman isteyecek ama bu süreç içerisinde de bu kavram tamamen Malatya’mızın literatüründen çıkmış olacak” şeklinde konuştu.

  AK Parti Malatya milletvekili Mustafa Şahin de “Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi “Türkiye’de hiçbir şey artık eskisi gibi değil” ve Melekbaba da hiçbir şeyin artık eskisi gibi olmadığını biraz öncede muhtarımız ifade ettiler. Gerçekten yolarıyla, doğalgazıyla yani yapılan bütün hizmetler muhtarlarımız aradığında bunların takiplerinde bulunmaya çalıştık. Bunlar bizim görevimiz. Tabi ki biz milletin vekili olduysak milletin adına burada siyaset yapmaya çalışıyoruz. İster yerel ölçekte olsun ister Ankara ölçeğinde olsun vatandaşımızın önündeki engelleri kaldırmak bizlerin görevi. Vatandaş o sandıkta o oyu verirken o talimatı orada bize veriyorlar. 2009’da il başkanlığımız döneminde özellikle vermiş olduğumuz bir vaat vardı. O zaman normal belediye iken Ahmet Çakır’ın ilk seçimiydi dedi ki çevre yolunun altı ve özellikle kanalın üstü öteki muamele gören varoş diye hitap edilen bu bölgelere mutlaka bir elin değmesi gerekiyordu. Siyasi bir elin yerel bir elin değmesi gerekiyordu. 2009’dan belli özellikle çevreyolunun alt tarafında bulunuyoruz. Yıldıztepe’den Cevat paşaya kadar olan kısımda güzel çalışmalar yapıldığını vatandaşımızda görüyor. Bizde buralara geliyoruz ve buralara her gelişimizde vatandaşlarımızın muhtarlarımızın bizlere ilettikleri bizim yol haritamızı belirliyor. Melekbaba’mızda,Taştepe’mizde, Boztepe’de olsun Yeşiltepe’de olsun Çarmuzu  bizim için önemli olan merkezlerimiz buraları biz bu hale getirmeseydik belki buradaki vatandaşlarımızın yaşam standartları buralarda olmayacaktı. Burada en başta Büyükşehir belediyemiz ve Yeşilyurt belediyemiz yaptıkları çalışmalar ile sosyal alanlar olsun alt yapısı olsun caddelerimiz olsun bulvarlarımız olsun bunların tümünü birden vatandaşlarımız hissederek ve yaşayarak belediyemizin hizmetlerini takdir ediyorlar” diye konuştu. 

 

Bakmadan Geçme