Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği, Ankara-Kızılcahamam'da Toplanıyor

Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği, ilk istişare toplantısını 16-17-18 Kasım tarihlerinde büyük bir katılım ile birlikte Ankara-Kızılcahamam'da gerçekleştirecek.

GAZETECİLER, SİYASİLER TOPLANTIYA İŞTİRAK EDECEK

Türkiye’nin dört bir yanından basın emekçilerinin katılacağı istişare toplantısının, siyaset dünyasından özel konukları da olacak. Ülkemizin farklı bölge ve şehirlerinde kalem oynatan yerel basının usta isimleri bir araya gelirken, 3 günlük program süresince önemli kararlara imza atılması hedefleniyor.

İLK İSTİŞARE TOPLANTISI ANKARA’DA GERÇEKLEŞECEK

Türkiye’deki tüm yerel basın camiasının tek çatı altında toplandığı zaman güçlü olabileceğine inanan Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği, bu düşüncesinin paralelinde somut adımlar atmayı sürdürüyor. Cumhuriyetimizin başkenti ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istinatgâhı Ankara’nın, ilk istişare toplantısının yapılacağı yer olarak belirlenmesi derneğin sahip olduğu misyonun ve vizyonun birer göstergesi niteliğinde.

BİRLİK VE BERABERLİĞE VURGU YAPILACAK

Derneğin bölge, il, ilçe temsilcilerinin yer alacağı toplantıda, birlik ve beraberliğin altı çizilecek. Tanışma havasında ve karşılıklı fikir alışverişi kapsamında gerçekleşecek toplantıyla, derneğin amaçları net bir şekilde ortaya konulacak.

PROJELER DİLE GETİRİLECEK

Derneğin yönetim kadrosundan isimlerin davetlilere hitap edeceği toplantıda, hayata geçirilebilecek proje önerileri ifade edilecek. İstişare toplantısın özünde ise, farklı fikirlerin bir araya gelmesiyle bir düşünce zenginliği oluşturmak olacak.

KATILIMCI BAŞKANLAR MAZBATALARINI ALACAK

1. İstişare toplantısında bölge temsilcilikleriyle ilgili mazbatalar da sahiplerine takdim edilecek. Toplantıya katılım gösteren başkanlar, mazbatalarını teslim alarak resmen göreve başlayacaklar.

Bakmadan Geçme