Türkiye'de her alanda büyük bir değişim ve dönüşüm oldu

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, 'Türkiye'de her alanda büyük bir değişim ve dönüşüm oldu' dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, "Türkiye'de her alanda büyük bir değişim ve dönüşüm oldu" dedi.

Milletvekili Çakır, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarını Akçadağ İlçesi'nde sürdürdü.

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Akçadağ İlçesi'nde AK Parti Akçadağ Belediye Başkan Adayı Mustafa Kırteke ile birlikte Bağköy, Levent, Mezra, Çobanuşağı, Kasımuşağı Mahallerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Mahalle ziyaretlerinde konuşan AK Parti Akçadağ Belediye Başkan Adayı Mustafa Kırteke, "Bu mesele, kişi meselesi değil. Bu mesele, memlekete meselesi. Akçadağ'ımızı, Malatya'mızı, cumhurbaşkanımızın elini güçlü kılmak için 31 Mart'ta Cumhur İttifakı'nı destekleyeceğiz. Burada ülkenin bekası söz konusu. Cumhur İttifakı'nı güçlü kılmak için destek vermeliyiz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ise "AK Parti kurulurken bir dava, ülkeye hizmet ülkenin gelişmesi, birliği, beraberliği temelde vardı. İnsanların inancını yaşayamaması, vesayet sistemlerinin sürekli ülkede olması AK Parti'yi doğurdu. AK Parti de halkın içerisinden geldi. Halk gibi düşünen ve halkın içerisinden gelen bir parti" diye konuştu.

2002'den sonra AK Parti'yle birlikte ülkede her alanda büyük bir değişim ve dönüşümün yaşandığını kaydeden Çakır, "Hastaneye gittiğinizde yaşadığınız çile ve sıkıntıları, ilaç alamadan, muayene olamadan geri döndüğünüzü biliyorsunuz. Karayoluyla bir yerden bir yere gitmenin zorluğunu da yaşadınız. Üniversite de çocuk okutamadığınızı da biliyorsunuz. Geçmişte birçok sıkıntı yaşadınız. AK Parti'yle birlikte Türkiye'de büyük bir değişim ve dönüşüm oldu" ifadelerini kullandı.

Çakır, terörle etkin bir mücadele yürütüldüğünü ve terörün bitme noktasına geldiğini kaydederek, şunları söyledi: "Türkiye'yi yöneten vesayet yapıları vardı. O dönem de Türkiye, terörle mücadele edebilecek bir silaha dahi sahip değildi. Türkiye son dönemde terörü bitirme noktasına geldi. Türkiye istediği her noktada operasyon yapabilecek güçte. Nerede bir terör tehlikesi varsa, oraya müdahale edebilecek bir Türkiye var. Biz bunları yaparken tabi Türkiye'nin güçlenmesi birilerini rahatsız ediyor. Bunlarda dünyaya şekil veren, dünyanın ekonomisine hükmeden, bütün ekonomileri, yer altı kaynaklarını kendine bağlayan yapılar var. Bunlar Ortadoğu'yu, İslam coğrafyasını bitirdiler. Dolayısıyla ayakta kalan mazlumların tek bir umudu var; Türkiye, Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı."

Bakmadan Geçme