Türk milleti için güçlü bir MHP

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Adayı Burhan Coşkun,

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Adayı Burhan Coşkun, '24 Haziran'da

 güçlü bir Türkiye, güçlü bir Türk  milleti, güçlü bir MHP anlayışla' yola çıktıklarını ifade ederek, "Türk milleti için güçlü bir MHP'ye Malatya'mız büyük destek verecektir" dedi.

  Coşkun, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi kapsamında Toptancılar Sitesi ve Sivas Caddesi'ndeki esnafları ziyaret ederek, destek istedi.

  Ziyaretlerinde, Türkiye'nin daha güçlü bir şekilde yoluna devam edebilmesi için 24 Haziran'daki seçimlerin önemli olduğunu vurgu yapan Coşkun, 'Türk milleti için  güçlü bir MHP'nin' olması gerektiğine dikkat çekti. Esnaflar ise 'Devletimiz olmazsa sizler ne sizler siyaset yapabilirsiniz ne de bizler burada satış yapabiliriz. Dolayısıyla önceliğimiz milli birlik ve bekanın teminidir' diyerek, Coşkun'a destek verdi.

  Esnaf ziyareti sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Coşkun, "Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin seçim beyannamesinde açıklamış olduğu esnaflarımıza yönelik vaatlerinden dolayı da esnaflarımız teşekkür ediyorlar. Özellikle esnaflarımızın pirim yükü ve borçlarının hafifletilmesi, geçmişe yönelik hizmetleri içinde borçlanması içinde yetki verilmesi şeklinde vaatler memnuniyetle karşılandı. Malatya'da Milliyetçi Hareket Partisi'ne büyük bir teveccüh var. Esnaflarımız vekillikte MHP’ye, cumhurbaşkanlığında ise Recep Tayyip Erdoğan’a oy vereceklerini ifade ediyorlar" ifadelerini kullandı.

  Coşkun, esnafların büyük ilgisiyle karşılaştıklarını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Esnaflarımızın sevgisi, ilgisi ve teveccühü bizleri son derece memnun etti. İnşallah 24 Haziran akşamı güçlü bir Türkiye, güçlü bir Türk milleti, güçlü bir MHP anlayışla milletimizin destek ve duasıyla güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. 16 yılık hasretimiz 24 Haziran akşamı inşallah bitecek ve Malatyalı hemşerilerimiz Milliyetçi Hareket Partisi kadrolarını meclise gönderecek."

Bakmadan Geçme