Türk Kızılay Genel Merkez Yönetimi artık iki Malatya'lı ile temsil ediliyor

Kızılay Büyüyor, Toplum Güçleniyor sloganıyla Ankara'da 101. Genel Kurulunu gerçekleştiren Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu Kızılay, yeniden Kerem Kınık dedi. Kınık, yaklaşık 700 delegenin tamamının oyunu aldı.

Kızılay Büyüyor, Toplum Güçleniyor sloganıyla Ankara’da 101. Genel Kurulunu gerçekleştiren Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu Kızılay, yeniden Kerem Kınık dedi. Kınık, yaklaşık 700 delegenin tamamının oyunu aldı.

Seçimle birlikte Türk Kızılay Malatya Şube Başkanı Av.M. Umut YALÇIN; Dr. Kerem KINIK’ın listesinden Genel Merkez Denetleme Kurulu üyesi olarak seçildi. Yapılan seçimlerin ardından gerçekleştirilen 101.Dönem Kızılay Yönetim Kurulunun ilk toplantısında görev bölüşümü yapılmış olup Av.M. Umut YALÇIN Türk Kızılay’ Genel Merkez Denetleme Kurulu Başkan Yardımcılığı görevi ile görevlendirilmiştir.

Bu hususta açıklamada bulunan Av.M. Umut YALÇIN;

“Malatya’nın Genel Merkezde temsili noktasında edindiğimiz bu görev bizi mutlu etmiştir, kendisi de Malatya'lı olan Genel Başkanımızın taktiri ile girmiş olduğumuz üst yönetimde aynı zamanda Malatya’ya yapılacak yatırımlar noktasında Malatya’nın elini güçlendirecek bu görevlendirme Malatya içinde hayırlı olacaktır diye düşünmekteyim”

şeklinde beyanda bulunmuştur.

Bakmadan Geçme