Türk Eğitim-Sen'den Abyb'ye Ziyaret

Türk Eğitim-Sen Malatya Şube Başkanı Çetin Türkyılmaz ve Yönetim kurulu üyeleri, Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyarette, Başkan Türkyılmaz yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgiler aktardı ve Türk Eğitim-Sen’in faaliyetleri konuşuldu. Sendikanın eğitim bazlı çalışmalarında görüş alışverişinde bulunan sendika üyeleri ile Başkan Yavuzkurt, eğitim ve öğretime verilen önemi ve verilen önem karşısında alınan başarılı çalışmaları değerlendirdi. Başkan Türkyılmaz, ‘’Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şubesi olarak mevcut yayın organlarınız, gerçek ve tarafsız haber anlayışınız ile halkı bilgilendirme noktasında göstermiş olduğunuz gayret ve başarıdan dolayı teşekkür ederim’’dedi.

Gündeme dair konuların da değerlendirilmesinin ardından, Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, toplumun her kesiminin görüş ve düşüncelerinin kendileri için önemli olduğunu ifade etti. Sivil toplum kuruluşlarının Ülkenin belirli temel taşları olduğunu vurgulayan Yavuzkurt, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Türk Eğitim-Sen Malatya Şube Başkanı Çetin Türkyılmaz ve Yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Görüşmenin sonunda Türk Eğitim-Sen olarak başlatmış oldukları’’Ayyıldız’ı gururla taşıyorum’’kampanyası kapsamında,Başkan Türkyılmaz tarafından,Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt’a ‘’ayyıldız’’ rozeti takıldı.

HABER: FİLİZ YAVUZKURT

Bakmadan Geçme