Türk Büro Sen Yönetiminden ABYB'ye Ziyaret

Türk Büro Sen Malatya Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Türk Büro Sen Malatya Şube Başkanlığına seçilen Niyazi Kara, göreve başlamasının ardından bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretler kapsamında Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığını da ziyaret eden Başkan Kara yaptığı açıklamada ’’  Çalışan, üreten, yol gösteren, hak ettiğini almasını bilen sendikacılık ilkesi ile yola çıktık. Rabbime şükürler olsun ki yıllardır verilen mücadelede Türk Büro -Sen yönünü rüzgarlara göre değiştirmedi. Kimsenin önünde diz çökmedi ve kimsenin  ön yada arka bahçesi olmadı. Türk Büro-Sen onuruyla bugünlere geldi" şeklinde konuştu.

 Türk Büro-Sen Malatya Şube Başkanı Kara "Türk Büro -Sen’li olmak gerçekten bir ayrıcalıktır. Malatya şubemiz kuruluşundan bu yana bu çizgide mücadelesini devam ettirmektedir. Sizlerin destekleriyle birlikte bugün çok güzel bir noktaya taşınmıştır. İnşallah yine el birliğiyle hep beraber bu noktadan sendikamızı daha ileriye taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt  ise Sendika üyelerinin beklentileri, çalışma hayatındaki sorunları ve çözüm yolları hakkında Başkan Kara ve Yönetim Kurulu üyeleriyle fikir alışverişi yaparak, değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Yavuzkurt, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ,Başkan Kara ve Sendika üyelerine teşekkür etti ve Sendika Yönetimine başarılar diledi.

HABER:  said YALÇIN

Bakmadan Geçme