Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası İftar Yemeğinde Buluştu

Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası Malatya İl Teşkilatı, İftar Yemeğinde Buluştu.

Malatya Öğretmen Evinde düzenlenen iftar yemeğine TEÇ-SEN Genel Başkan Yardımcısı Muhammet ERBEK, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mehmet ATEŞ, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Muhittin GÜLERYÜZ, Elazığ TEÇ-SEN Başkanı Adnan AKTURAN ve İl Yönetimi, Malatya TEÇ-SEN İl Başkanı Ferdi ÖĞÜT ve Tüm Eğitim Çalışanları katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Malatya TEÇ-SEN İl Başkanı Ferdi ÖĞÜT; “Birey olarak, millet olarak, ülke olarak çok önemli değişimi, dönüşümü ve gelişimi dinamik bir biçimde yaşıyor, tarihe tanıklık ediyoruz. Bu yoğun ve hızlı gündemde Malatya TEÇ-SEN olarak her esintide yalpalamayan, ne yaptığının farkında olan ve Üstad Mehmet Akif’in ‘Sözümüz odun olsun hakikat olsun tek’ sözünü şiar edinerek, ilkeli duruşumuzu derinleştireceğiz” dedi.

Eğitim çalışanlarının diğer sendikalar ile yaşadığı sorunları dile getiren TEÇ-SEN Genel Başkan Yardımcısı Muhammet ERBEK ise “Eğitim çalışanları kendisine pul kadar bile değer vermeyen, kendinden biri gibi görmeyen, dışlayan, ötekileştiren ve eğitim çalışanlarına tamamen kapılarını kapatmış bu sözde sendikalara eğitim çalışanları bir cevap verme, zamanı gelmiştir. Eğitim çalışanları artık bir karar vermek zorundadır. Kimin tarafında olacağına, kiminle yola devam edeceğine ve kimin bayrağını taşıyacağına karar vermek zorundadır. Ağzında bir damla su taşıyıp, karınca misali, eğitim çalışanları da tarafını belli etmelidir” dedi.

Bakmadan Geçme