Tüfenkci: Ekonomi Üzerinden Yaptıkları Operasyonlar da Boşa Çıkacak

Bakan Tüfenkci, döviz kurundaki dalgalanmaya değindi, '24 Haziran'a giderken ekonomi üzerinden operasyon yapıyorlar. Bu operasyonlar da boşa çıkacak' dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci,  beraberinde Malatya milletvekili adayları AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Ahmet Çakır, Hakan Kahtalı, Selahattin Barış Palandöken, Vahit Atalan

İle Malatya’ya geldi.

Bakan Tüfenkci ve beraberindeki milletvekili adayları için Erhaç Havalimanı’nda karşılama töreni düzenlendi.

Partililerin coşkulu karşılamasının ardından Bakan Tüfenkci ve beraberindekiler 27. Dönem AK Parti Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı için Malatya Kültür Merkezi’ne geçti.

Bakan Tüfenkci, Aday Tanıtım Toplantısında yaptığı konuşmaya “Şimdi Türkiye vakti, şimdi hizmet vakti, şimdi reisle beraber yol yürüme vakti, hazır mı Malatya? “ sözleriyle başladı.

Salondan “hazırız” yanıtını alan Bakan Tüfenkci, “Malatya hazır ise bilinki Türkiye hazır. Onun İçin durmak yok yola devam, hem de ilk günkü aşk ile.” dedi.

“DÜNYA BEŞTEN BÜYÜK DEDİĞİMİZ İÇİN SALDIRIYORLAR”

Bakan Tüfenkci, 24 Haziran’a adım adım giderken döviz kurundaki dalgalanmaya dikkat çekti, ekonomi üzerinden operasyon yapıldığını belirtti.

Tüfenkci, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu davanın lideri Recep Tayyip Erdoğan mazlumların, kimsesizlerin her zaman yanında oldu. Kimsesizlerin kimi olmak için bu parti kuruldu.

Biz hiçbir zaman zalimden, güçlüden yana olmadığımız ve Dünya beşten büyük dediğimiz için bütün bu saldırıları yapıyorlar.

Nereden saldırırlarsa saldırsınlar, ister bombalar yağdırsınlar, ister çukur Siyaseti yapsınlar Biz bir ve beraber olduğumuz sürece başımızda Recep Tayyip Erdoğan olduğu sürece bize vız gelir tırıs gider.

 

Ekonomi üzerinden operasyon yapıyorlar. İki sene önce darbe yapmaya kalktılar, Bu millet cevabını verdi, arkasından terör saldırıları yaptılar, bu millet cumhurbaşkanımızın arkasında dimdik aslanlar gibi durdu. Darbecileri de bastırdı, teröristlerin inlerine de girdi. Bu operasyonlar da boşa çıkacak.

24 Haziran’dan sonra artık ekonomi üzerinden de operasyon yapamayacaklar.

Doları kaça çıkarırlarsa çıkarsınlar, önemli olan ülkemizin birliği ve beraberliğidir. Biz bir oldukça döviz üzerinden oynanan bu operasyonun da üstesinden geliriz.

Bu salonda bulunan bütün kardeşlerimin bir oyu bütün oyunları bozacak.

Biz sadece oylara talip değiliz, biz hizmete de talibiz.”

“PARTİSİNİ EMANET  EEDEMEDİĞİ ADAMI ADAY YAPTI”

Bakan Tüfenkci, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Türkiye’nin gücüne güç katacağına vurgu yaptı.

Bakan Tüfenkci, sözlerinin devamında CHP’ye Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce üzerinden eleştiri yaparak şunları söyledi:

“Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine “hayır” diyenler bugün bu sistemle milleti yönetmeye talip olmuşlardır.

Kendi partisinin yönetimini emanet edemediği adamı cumhurbaşkanı adayı olarak milletin huzuruna çıkardılar. Madem sen bu kadar beğeniyorsan kendi partinin başına genel başkan yapardın.

Biz genel başkanımız ile milletin önüne çıktık ve Malatya arkasında Beydağı gibi saf tuttu

Bakmadan Geçme