Tudem Yayın Grubu'nun 26. Bayi Toplantısı büyük bir coşkuyla gerçekleşti

Tudem Yayın Grubu 26. Bayi Toplantısı, 2-5 Mayıs 2019 tarihleri arasında, Bodrum Kefaluka Resort Hotel'de düzenlendi. 400'ün üzerinde davetlinin katıldığı toplantıda, Tudem'in yeni eğitim öğretim yılı için hazırladığı yayınlar tanıtıldı, satış ve pazarlama eğitimleri verildi.

Tudem Yayın Grubu, Türkiye’nin dört bir yanında faaliyet gösteren bayileriyle, 2-5 Mayıs tarihleri arasında, Bodrum Kefaluka Resort Hotel’de düzenlenen 26. Bayi Toplantısı'nda bir araya geldi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Genel Müdür Sinan Çam, 2019’da 35. yaşını kutlayan Tudem Yayın Grubu’nun bayileriyle birlikte her geçen gün büyüyen bir aile hâline geldiğini ifade ederek, “Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen bayilerimizle birlikte olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.” dedi.

Çam, konuşmasında yayıncılık dünyasının geçtiğimiz sezon yaşadığı sorunlar hakkında genel bir değerlendirme de yaparak, önümüzdeki aylarda nasıl bir tabloyla karşılaşılacağına dair öngörülerini paylaştı.

400’ün üzerinde davetlinin katılım gösterdiği 26. Tudem Bayi Toplantısı yeni ürün tanıtımları, eğitim toplantıları ve fikir alışverişlerinin yapıldığı atölye çalışmalarıyla dolu dolu bir program seçkisi sundu.

İki gün boyunca, 10 farklı oturum şeklinde düzenlenen Bayi Toplantısında, Tudem Yayın Grubu’nun hem kültür hem de eğitim yayınlarına yönelik sunumlar yapıldı, satış ve pazarlama eğitimleri verildi. 2019-2020 Eğitim Yayınları Kataloğu’nun yanı sıra Uçanbalık Kataloğu ve Öğretmenler İçin Kitap Rehberi’nin de paylaşıldığı toplantıda, bayiler Tudem’in yeni eğitim yayınları ve öğretmenler için özel olarak geliştirdiği dijital destek ürünlerini de yakından inceleme fırsatını buldu.

Her oturumun yoğun bir katılım ve ilgiyle geçtiği Tudem Yayın Grubu 26. Bayi Toplantısı, artık gelenekselleşen büyük aile fotoğrafının çekimi ile sona erdi.

Bakmadan Geçme