Teröre Kınama Yürüyüşü

İnönü Üniversitesi Öğrenci Konsey Başkanlığı olarak düzenlenen' Şehitlerimizi anma ve Halep teki katliamlara tepki' yürüyüşüne İnönü Üniversitesi öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti. İnönü Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Batuhan Abakay, ya

İnönü Üniversitesi Öğrenci Konsey Başkanlığı olarak düzenlenen" Şehitlerimizi anma ve Halep teki katliamlara tepki" yürüyüşüne İnönü Üniversitesi öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti. İnönü Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Batuhan Abakay, yaptığı basın açıklamasında “Hainler İstanbul’da polisimize, Kayseri’de askerimize saldırdı.Bu alçak saldırılar canımızı yakmış olup intikamlarının en kısa zamanda yine askerlerimiz, polisimiz ve yüce Türk milleti tarafından alınacağına inancımız tamdır.Vatanı korumak için şehit düşen tüm güvenlik güçlerine minnettarız. Bizler var oldukça ülkemiz üzerinde oynanan kirli oyunlara hiçbir zaman müsaade etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı. İnönü Üniversitesi Konsey Başkan Batuhan Akbay , Halep’te yaşanan insanlık dramına da dikkat çekip sözlerini şöyle tamamladı:
“Bugün Halep’te katledilen analar bizim analarımızdır. Günahsız çocuklar öz kardeşimizdir. Bu katliama sessiz kaldığımız sürece bu vebal hepimizin boynunadır. Asırlardır Müslümanların ve mazlumların umudu olan biz bu topraklarda yeniden huzuru getirmek zorundayız” Teröre tepki yürüyüşünün ardından İnönü Üniversitesi öğrencileri Halep’e yardım için kermes düzenledi.

Bakmadan Geçme