Taşeron İşçilerden Avşar'a Teşekkür Ziyareti

Başkan Avşar,Beydağı Konaklama merkezindeki işçilerin sesi oldu

Güvenlik İş Sendikası Malatya İl Temsilcisi Çetin Tatar ve bağlı bulunduğu taşeron işçilerden MHP İl Başkanı R.Bülent Avşar’a teşekkür ziyareti gerçekleşti.

Güvenlik İş Sendikası Malatya İl Temsilcisi Çetin Tatar, Afad'a bağlı Beydağı Konaklama Merkezinde çalışan Güvenlik personellerinin sorunları hakkında, 11 Ocak 2018’de MHP İl Başkanı R.Bülent Avşar'a bilgi vermiş ve konu hakkında yardım istemişti.Başkan Avşar, Sorunu hiç bekletmeden ,anında,TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi ve MHP Konya  Milletvekili Mustafa Kalaycı’ya iletmiş ve aynı dakikada Meclise taşınmıştı.

AVŞAR MALATYA’DA UMUT OLMAYA DEVAM EDİYOR

5 Kasım’da delegelerin büyük teveccühü ile  MHP Malatya İl Başkanlığı’na seçilen R.Bülent Avşar, Malatya’da STK’ların, Derneklerin, Sendikaların sorunlarını çözmeye devam ediyor.11 Ocak’da MHP Malatya İl Başkanlığı’na ziyaret gerçekleştiren, Güvenlik İş Sendikasına bağlı taşeron işçilere umut olan Başkan Avşar’a, yine aynı sendikaya bağlı taşeron işçiler, ikinci bir ziyaret gerçekleştirdiler. Taşeron işçilerin sorunlarını halletme yolunda büyük gayretler sarfeden Avşar’a bu defa da teşekkür mahiyetinde ikinci bir ziyaret gerçekleştirdiler.

TAŞERON İŞÇİLERİN YANINDA OLDUNUZ, BİZDE MHP’NİN YANINDAYIZ

Yaklaşık 50’ye yakın bir üye ile ziyaret gerçekleştiren Güvenlik İş Sendikasına bağlı taşeron işçiler, “ Malatya’da Afad’a bağlı Beydağı Konaklama merkezindeki işçilerin sesi kulağı oldunuz. Sorunlarımıza anında müdahele ettiniz ve bizleri fazlasıyla memnun ettiniz.Özellikle MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı bey’in ilgisi ve anında MHP Genel merkezinin olayı meclise taşıması bizleri bir hayli heyecanlandırmıştır. Ve yıllardır hayalini kurduğumuz Devlet kadrosuna geçmede bize öncülük ettiniz. Hakkınız ödenmez. Bu hakkı bizlerde taşeron işçiler olarak, yakın ilgi ve alakasından dolayı MHP İl Başkanı R.Bülent Avşar’a söz veriyoruz ki, 430 taşeron işçi ile var gücümüzle MHP’nin yanında olacağız. 15 Temmuz süreci ve Afrin sürecinde MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli bey’in sürdürmüş olduğu politika ile, tüm Türkiye’nin gönlünü kazanmıştır. Buradan sizin aracılığınız ile Genel Başkan Bahçeli bey’e çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun” ifadelerini kullandılar.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İl Başkanı R.Bülent Avşar ise,”MHP İl Başkanı olarak göreve geldiğimiz günden bu yana , tüm STK ların, sendikaların, vakıfların sorunlarını kendi sorunumuz gibi gördüğümüzü, görüş ve düşüncelerinin  yol pusulamız olduğunu dile getirmiştik. Bugün itibariyle sizlerin teşekkür mahiyetinde burada olmanız hakikaten bizleri çok memnun etmiştir. Bilinmeliki Türkiye’nin siyasetinde varolması gereken parti MHP’dir”dedi.

Konuşmaların ardından Türk Bayrağı, Çiçek ve derneğe ait dergiler Başkan Avşar’a takdim edildi.

Bakmadan Geçme