Söz Kadının

Kadınlar Kente Dair Görüşlerini 'Söz Kadının' Programında Dile Getirdiler

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi organizasyonunda kadınların yerel yönetimlerde söz sahibi olmaları ve kente dair görüş alışverişinde bulunmaları amacıyla“Söz Kadının” programı kapsamında kadınlar Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’la buluştular.

Çırağan Düğün Salonunda gerçekleşen programa Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Çobanoğlu, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Saliha Bulut, AK Parti Yeşilyurt Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi, AK Parti Battalgazi Kadın Kolları Başkanı Ebru İnanç,  Taştepe, Melekbaba, Ş.Fevzi, Kaynarca, Kiltepe, Gözetepe Mahallesi kadınları katılım sağladı.

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Saliha Bulut, “Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak sosyal ve kültürel alanda kadınlara yönelik faaliyetlerde bulunmaktayız. Bugün burada kadınların gündeme dair fikirlerinin alınması için toplandık. Bu nedenle bize söz hakkı tanıyan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a bütün kadınlar adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Kadınlarla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat “ Memleket Emektir diye çıktığımız bu yolda en büyük emek kadınlarımıza aittir Kadınlarla bir araya gelmek, anne şefkati ve annelik ruhuyla Malatya’yı görmek, Malatya’ya dair yapılabilecekleri belirlemek açısından önemlidir. Bu nedenle sizlerle bir araya gelip kente dair yapılacaklar konusunda istişare etmek istedim.”dedi.

Polat, “Büyükşehir Belediyesi olarak kadınlarımızı her alanda desteklemekteyiz. Kadınların sosyal, kültürel ve sportif alanda becerilerini geliştirebilmesi için Kadın Yaşam Merkezimiz ile kadınların hizmetindeyiz.”  İfadelerine yer verdi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, toplantıya katılım sağlayan, fikirlerini beyan eden, söz hakkının kendisinde de olduğunu bilen ve bunu önemseyen kadınlara teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesinin kadınlara yönelik yapmış olduğu hizmetleri memnuniyetle karşılayan kadınlar düzenlenen organizasyondan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a ve Kent Konseyi Kadın Meclisine teşekkür ettiler.

 

Bakmadan Geçme