Sevgili Elazığlılar Başkanınızın Kıymetini Bilin

DUAYEN GAZETECİ-YAZAR DONAT:

Türk basının duayen isimlerinden Gazeteci-Yazar Yavuz Donat, iki gün geçirdiği Elazığ’daki değişim ve gelişime hayran kaldığını ifade ederek, “Sevgili Elazığlılar Başkanınızın kıymetini bilin. Bu öyle popülist bir söylem değil. Bugüne kadar bunu başka biri için söyledim mi bilmiyorum. Gerçekten Başkanınızın kıymetini bilin.” dedi.

Gazeteci-Yazar Yavuz Donat, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın davetlisi olarak Elazığ’a geldi. İki günlük ziyaret süresince Donat, Başkan Yanılmaz ile birlikte açılışa hazırlanan şehrin yeni yıldızı Cip Mesire alanını ziyaret ederek, vatandaşlarla vakit geçirdi. Ardından Şehit Polis Fethi Sekin Mesire alanını gezen Donat, burada da Harput musikisinin eşsiz nağmeleriyle keyifli bir gün geçirdi.

Dünyada ilk ve tek olma özelliğiyle Elazığ’ın gururu olan toplu taşıma aracı ELBÜS’leri inceleyen Donat, şehrin dört bir yanında sürdüğü gezi programının son durağında ise Elazığ Belediyesi tarafından 8-13 yaş arası çocuklara yönelik düzenlenen Yaz Kampı programının sertifika töreninde minikler ve aileleriyle buluştu.

Burada kısa bir konuşma yaparak kampa katılan çocukları tebrik eden Gazeteci-Yazar Yavuz Donat, “Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum. Bu tür organizasyonlarda en güzel konuşma, en kısa konuşmadır. Sevgili Elazığlılar Başkanınızın kıymetini bilin. Bu öyle popülist bir söylem değil. Bugüne kadar bunu başka biri için söyledim mi bilmiyorum. Gerçekten Başkanınızın kıymetini bilin.” dedi.

Bakmadan Geçme