Sertifikalarını Aldılar, İş Yerlerini Açtılar

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) bünyesinde girişimcilik kursuna katılarak kendi iş yerlerini kurma fırsatı yakalayan kursiyerler, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'a teşekkür plaketi takdim ettiler

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) bünyesinde girişimcilik kursuna katılarak kendi iş yerlerini kurma fırsatı yakalayan kursiyerler, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'a teşekkür plaketi takdim ettiler. EBEGEM sayesinde işyeri açarak istihdama ve dolayısıyla ülke ekonomisine katkı sağladıklarını ifade eden kursiyerler, aldıkları belgeyle hayatlarını olumlu yönde etkileyen çok önemli fırsatları da yakaladıklarını belirttiler.

Başkan Yanılmaz’ın öncülüğünde yıllardır hayalini kurduğu iş yerini kuran ve dekorasyon üzerine faaliyet yürüten girişimci İş Kadını Sibel Memişoğlu yanında başka hemşerilerimizin de çalışmasına olanak sağladığını ve Başkan Yanılmaz’a çok teşekkür ettiğini ifade etti.

EBEGEM’in girişimcilik kursundan aldığı belge sayesinde süt ve süt ürünleri üzerine şirket kuran Deniz Aydın ise bu durumun Başkan Yanılmaz’ın kendilerine sunduğu imkânlarla kolaylaştığını ve kendisine teşekkür ettiğini kaydetti. Yer altı sularını arama ve kullanmayla ilgili mühendislik bürosunu açma imkânı elde eden Jeoloji Mühendisi Hasan Burak Kaya da kendi bürosunda başka hemşerilerimizin de çalıştığını ve istihdama katkı sunmanın memnuniyetini yaşadıklarını kaydetti.

Girişimcilerin önce kendi hayallerine sonra da il ekonomisine katkı sunduklarını kaydeden Başkan Yanılmaz, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada girişimcileri desteklemeye devam edeceklerini açıkladı.

Bakmadan Geçme