• Haberler
  • Malatya
  • Şengönül: Depremzede Vatandaşlarımızla Omuz Omuza Mücadelemizi Sürdürüyoruz.

Şengönül: Depremzede Vatandaşlarımızla Omuz Omuza Mücadelemizi Sürdürüyoruz.

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı projelerine ve depremzedelere yardımcı olmaya devam ediyor.

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı projelerine ve depremzedelere yardımcı olmaya devam ediyor. 6 Şubat depreminin aynı gününde depremzedelerin yanında olan ve olmaya devam eden Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül ve yiğit ülkücüler projelerine ve yarımlarına hız kesmeden devam ediyor.
Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı olarak her sene olduğu gibi bu sene de ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere gerçekleştirilen ‘Ramazan Kolisi’ kampanyasına  devam edilerek, konu hakkında açıklamalarda bulunan İl Başkanı Turgay Şengönül, “Her zaman yanımızda olan başta Sn. Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım beyefendi olmak üzere kampanyamıza destek veren herkesten Cenab-ı Allah razı olsun. Durmadan, yorulmadan vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.
Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı depremzede vatandaşlara Ramazanın ilk gününden bu yana iftar vererek desteklerini devam ettiriyor. Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Şengönül, “Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı olarak Mübarek Ramazan Ayı’nda da depremzede vatandaşlarımızla yan yana omuz omuza mücadelemizi sürdürüyoruz.” Şeklinde konuştu.
Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül’ün 2021’de Başkan olarak atanması sonrası, bir çok şansızlık yaşasa da deprem ve pandemi gibi, bunların üstesinden gelmesini bildi. Şengönül ve yiğit ülkücüler özellikle depremin ilk dakikalarından itibaren ev yüzü görmeyerek tüm ilçeler dahil olmak üzere depremzedelerin yanında olarak takdiri kazanmışlardır. Akabinde bu kadar olumsuzluklara rağmen bir çok projeleri ile Malatyalıların gönlünde taht kurmuşlardır. 
Ramazan öncesi de Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı tarafından depremzede ve öğrencilere her sabah çorba ikramında bulunuldu. Eğitim Öğretim yılı başlamadan 1 ay öncesinden depremzede ailelere yardım eli uzatarak tüm kırtasiye ihtiyaçları karşılandı.
Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı olarak tüm ülkücü şehitlerin kabirleri her ay temizlenerek, Türk Bayraklarının yenilenmesi ile devam etmekte. Akabinde şehit olan askerlerimizin ve emniyet personellerimizin ailelerinin de her daim yanlarında olarak, adlarına ve şehitlerimizin ruhlarına Kuran_ı Kerim ve tatlı ikramlarında bulunmaktalar. Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı olarak “Ahde Vefa İmandandır“ düsturuyla Şehitlerimizin aziz hatıralarını her gün hatırlatabilmek adına Malatyalı Ülkücü Şehitlerimiz ve Ülkü Ocaklarımızda görevdeyken rahmetli olan büyüklerin fotoğraflı 2024 takvimi bastırdı.
Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, “Projelerimizi hayata geçirmede ve Ülkü Ocaklarının ortak derdinin Türkiye olduğunu, Yeri geldiğinde ‘Kuvayi-milliye’ ruhu ile hızlıca birleştiğimizi, Yokluklara rağmen yolundan dönmediğimizi, Ülkücülerin mert adam olduğunu, Dini konularımızda hassas olduğumuzu, Kırmızı çizgimizin Atatürk olduğunu, Vatan Bayrak ezan denildiğinde  en önde gittiğimizi, Askerimiz ve polisimiz can olduğunu tüm Malatyalı hemşehrilerimize anlattık. Ülkü Ocaklarının her kesime kapıları açıktır. Şunu belirtmek isterim ki; ‘Nerede bir mazlum varsa, nerede tebessüme hasret bir çocuk  Ülkü Ocakları oradadır.’ Dedi.
 

Bakmadan Geçme