Senfonik Deyişler Konseri Düzenlendi

Senfonik Deyişler Konseri Düzenlendi

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi’nde Müzikolaji Orkestrası tarafından “Senfonik Deyişler” isimli bir konser verildi.

Harun Barış’ın sunuculuğunu yaptığı konserde, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Orkestra Şefi Prof. Dr. Ali Ayhan ve ekibi sahne alırken konsere akademik personel ve öğrenciler katıldı.

Müzikolaj Orkestrası Programı, koro ekibinin “Bismişah” adlı eseri icrası ile başladı. Ardından koro ekibi tarafından; “Zahit Bizi Tan Eyleme” ve “Ötme Bülbül Derdi Derde Katma Bülbül” adlı eserler icra edildi.

Koro ekibinin yanı sıra; Ömer Yurdal Şanlı “Üryan Geldim Yine Üryan Giderim”, Mehmet Akif Yılmaz “Öyledir Ey Deli Gönül Öyledir”, Arya Önem Sayın “Sen Gittin Gideli Deliye Döndüm”, Melike Çelik “Eylen Yolcum Eylen”, Burak Teke “Haydar Haydar, Turnalar Ali’yi Görmediniz Mi?”, Muhammet İsmail Şahin “Zülfü Kâküllerin Amber Misali”, Zeynel Şentürk “Ben Ali’yim Ali Benim”, Ali Ayhan “Yaralı Ceylanım, Ervahı Ezelden” ve Gülay Laçin “Kevser Irmağında Sâki Olan Yar” türkülerini seslendirdi.

Konser sonunda Prof. Dr. Ersan Çiftçi, Doç. Dr. Oğuz Gürbüztürk ve Dr. Öğr. Üyesi Ersin Aycan tarafından Orkestra Şefi Prof. Dr. Ali Ayhan’a ve koro ekibine çiçek takdim edildi.

Bakmadan Geçme