Şener Ağına Yerel Seçimlerde aday olacak mı?

AK parti kulislerinde adı geçen Ziraat Mühendisi Haluk Şener'in Mart 2019 yerel seçimlerinde Ağın'da adaylığını koyacağı gelen bilgiler arasında.

1970 doğumlu olan ve 3 çocuk babası olan Haluk Şener Ağın,Öğrendik köyü tarlabaşı mezrasında dünyaya geldi. Ziraat Mühendisi olan ve Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi, tarım ekonomisi okuyan Şener isminin Ağın’da lanse edilmesi, mevcut başkanın değişeceği ve ağınlıların artık genç ve dinamik isimlere şans vereceği gelen bilgiler arasında.
 
İstanbul Kadıköy Belediyesinde memur olarak iş hayatına başlayan Şener, 1998 yılında Köy Hizmetleri 6.Bölge Müdürlüğünde Ziraat Mühendisi olarak göreve başladı. 2005-2007 yılları arasında Malatya İl Özel İdaresi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğünde sulama projelerinde kontrol mühendisi olarak görev yaptı. 2006 yılından itibaren AB hibe fonlarına yönelik farklı eğitimlere katılarak; birçok hibe programına proje hazırladı. Çeşitli projelerde koordinatörlük ve proje yetkilisi olarak görev aldı. 2008 yılında Malatya İl Özel İdaresi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğüne atandı.
 
Malatya İl Özel İdaresi, Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü görevini yürütmekte iken; 6360 sayılı kanun kapsamında 30 Mart 2014 tarihi itibarı ile Merkez İlçe Battalgazi Belediyesine atanmış ve 30.11.2015 Battalgazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü görevini yürütmüştür. 15.12.2015 tarihinden itibaren Arapgir Belediyesinde göreve başlamış ve halihazırda Proje ve AR-GE Birim Başkanı olarak görevine devam etmektedir.
 

Bakmadan Geçme