Şener Aday Adaylık Başvurusunu Gerçekleştirdi

Elazığ'ın şirin İlçesi Ağın'da Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunu gerçekleştiren Haluk Şener, Ortak Üreten, Ortak yöneten sloganıyla, aday adaylık resmi başvurusunu gerçekleştirdi.

Elazığ’ın şirin İlçesi Ağın’da Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunu gerçekleştiren Haluk Şener, Ortak Üreten, Ortak yöneten sloganıyla, aday adaylık  resmi başvurusunu gerçekleştirdi.

AK Parti Ağın İlçesinde, resmi başvurusunu gerçekleştirerek, ‘Terk edilen değil, Tercih Edilen Ağın İçin’ aday adayı olduğunu vurgulayarak  çalışmalarına hız verdi. TYGD (Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği) İl Başkanı Erdal Öztürk’e verdiği beyanatta, “Bilgimiz, tecrübemiz ve birikimimiz doğrultusunda;  karanlığa doğru giden  ilçemize ışık tutmak, atalarımizın emanetine "Şehrül-Emin" olmak niyeti ile çıkmış olduğum bu yolda, tüm arkadaş-eş-dost ve akrabalarımızın, kalben dualarını ve gönülden desteklerini bekliyorum. Rabbim bize bu yolu hayırlısı ile nasip ederse, bizde bu  emaneti muhafaza ve bayrağı ileri taşımak için, bütün gayretimizi kullanacağız inşallah.”dedi.

Resmi başvurusunu  Ağın’da gerçekleştiren Haluk Şener, Ağın’da çalışmalarına hız verirken, Ağın halkının da Şener’e sıcak baktığı gelen bilgiler doğrultusunda. Genç, çalışkan bir çizgi çizen kamu çalışma hayatında, Ağın’a bu bilgi birikimiyle çok şeyler katacağından eminiz. TYGD ailesi olarak çıkmış olduğu bu yolda kendisine başarılar diliyoruz.

Bakmadan Geçme