Şehrim Kazanacaksa Ben Kaybetmeye Razıyım

SİVAS BELEDİYE BAŞKANI SAMİ AYDIN

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı Ekim Ayı Danışma Meclisi Toplantısı’na Belediye Başkanı Sami Aydın’ın açıklamaları damga vurdu. Başkan Aydın, son dönemde çıkan asılsız söylentilerin ‘çamur at izi kalsın’ mantığı ile yapıldığını ifade ederek “Dedikodular şahsıma değil, şehrimize zarar veriyor.” dedi.

 

Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Sami Aydın, AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu, Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri ile AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı katıldı.

 

Burada konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Tarık Eminoğlu, Ekim ayında yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek 31 Mart yerel seçimlerinin önemine değindi.

 

Daha sonra söz alan Mahalle Başkanları “AK Partili olmak herkese nasip olmaz, birçok hizmet yapılıyor ve bizler bu hizmetlerin parçasıyız. Yerelde de belediye başkanımız çok önemli çalışmalara imza atıyor. Dışarıda belediye başkanımıza yönelik eleştiriler de oluyor ancak bizler partili olarak bu eleştirilere cevap vermekte yetersiz kalıyoruz. Çok başarılı hizmetler yapan başkanımıza teşekkür ediyor, her platformda da arkasında olmamız gerektiğini düşünüyoruz.” dediler.

 

Belediye Başkanı Sami Aydın da söz alarak yapılan çalışmalara değindi.

 

Belediyecilik anlamında çok büyük projeler gerçekleştirildiğini ifade eden Başkan Aydın, “Bugün Sivas’ta hangi mahalleye giderseniz gidin, o kadar çok anlatacağınız hizmet var ki, emin olun bir siyasetçi için büyük bir şans… Buna rağmen Türkiye'nin gelişmesinden rahatsız olanlar, özellikle Recep Tayyip Erdoğan’ın önünü kesmek isteyenler, ister Fetöcü, ister bireysel beklentileri yerine gelmeyen kişiler, ne derseniz deyin bunlar şekillerini değiştirerek ortaya çıkıyorlar. Bunlar, ‘Helal olsun Recep Tayyip Erdoğan'a İstanbul'da şunları yaptı, Türkiye’de bunları yaptı’ demeyecektir. Bunlar ‘Helal olsun Sami Aydın'a, ekibine, AK Partili Belediye’ye demeyecektir’ Bunlar karalama kampanyaları yapacaktır, iftiralar atacaktır.” şeklinde konuştu.

 

MAKAMLAR GELİR GEÇER ESERLER KALIR…

 

Makam ve mevkilerin gelip geçici olduğunu söyleyen Başkan Aydın, “Şundan emin olun bir insan en iyi kendisini tanır. Açık çek veriyorum. Ne hukuken, ne vicdanen, ne ahlaki olarak, ne de İslam'a aykırı olarak bir tane eylemim varsa benim kellemi kesin. Bu sebeple sizler rahat olun, kim bu söylediklerime aykırı bir söylemde bulunuyorsa iftira ediyordur. İftira edenler bu ülkede mahkemeler olduğunu bilmiyor mu? Mahkeme var, polis var, neden şikâyet etmiyorlar. Çünkü şikâyet edecekleri bir şey yok, onlar çamur at izi kalsın diyor.” ifadelerini kullandı. 

 

 

AK Partili herkesin Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkması gerektiğini belirten Başkan Aydın, “Şahsım için söylüyorum; şehrim kazanacaksa, partim kazanacaksa, ülkem kazanacaksa, belediye başkanlığı umurumda değil… Kim yaparsa yapsın, yeter ki şehrim, partim, ülkem kazansın. Ben bu şehre çok hizmetler yaptım. Nasip olursa daha fazlasını yaparım, nasip olmazsa kim başkan olursa ona destek olurum. Biz nefsimizi aşmış insanlar olmalıyız. AK Parti bunu bize vermiş olmalı ama plan başka… Plan; sanmayın ki Fetö bitti, bitmedi. Farklı şekilde devam ediyor. Hedef; zannetmeyin ki siyaset, oda değil… Hedef Recep Tayyip Erdoğan… Her bir Ak Partili nefsini, bireysel menfaatlerini bir kenara koymalı. Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmalı, ona inanıyoruz, güveniyoruz. O başımızda olduğu sürece bizim başımızı eğdirmez.” dedi.

 

Toplantıda son olarak söz alan İl Başkanı Hakan Aksu, yerel seçimlerin önemine değinerek “Bugün partimize sahip çıkmak durumundayız. Kimse kendi ufak menfaati için partinin yaptığı hizmetleri yok saymasın. Baştan aşağı bütün partililerimiz bir ve beraber olmalıyız.” dedi.

Bakmadan Geçme