Şehit Babası Halisdemir'den Başkan Aydın'a Ziyaret

Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir

15 Temmuz milli irade ve demokrasi derneğinin programı kapsamında ilimize gelen Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir ile Belediye Başkanı Sami Aydın bir araya geldi.

Göstermiş olduğu kahramanlıkla 15 Temmuz hain darbe girişiminin seyrini değiştiren Ömer Halisdemir tüm Türkiye'de dualarla ve çeşitli etkinliklerle anılıyor.

Bu çerçevede 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği'nin davetlisi olarak İlimize gelen Hasan Hüseyin Halisdemir Başkan Aydın’ı makamında ziyaret etti. Kahraman şehidimizin babasını kapıda karşılayan Belediye Başkanı Sami Aydın baba Halisdemir ile bir süre sohbet etti.

Duygu dolu sohbetin ardından Başkan Aydın bir gün ''Bir Halisdemir şehit olur, bin Halisdemir Dünyaya gelir.'' 15 Temmuz darbe girişiminin en önemli dönüm noktalarından birisi kahraman Ömer Halisdemir'in Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda kendini feda ederek darbeye dur deyişidir. ''Böyle bir evlat yetiştirdiğiniz için size ne kadar teşekkür etsek azdır, sizlere minnettarız.” ifadesini belirtti.

Şehidimiz, kahramanımız Ömer Halisdemir’in anısını yaşatacak ya bir müze ya da bir park oluşturmak istediğini dile getiren Başkan Aydın’ın bu isteğine Şehit babası çok memnun olacağını ve sevinçle karşılayacağını belirtti.

Bakmadan Geçme