Sapıklara Yumruğu Birlikte İndirelim!

Milletvekili Gülay Yedekci'den Halka Çağrı: 'Sapıklara Yumruğu Birlikte İndirelim!'

CHP İstanbul Milletvekili Gülay YEDEKCİ, sosyal medya hesaplarından paylaştığı bir video ile çocuk istismarlarına karşı vicdanı olan herkesi bu sürece dur demeye davet etti.  Yedekci, " Gelin hep beraber güç olalım, gelin devletin o güçlü yumruğunu bu sapıkların başına indirelim" dedi.

Cam filmine bile müdahale edenler çocuk tecavüzlerine neden müdahale etmiyor?

CHP'li YEDEKCİ, şunları söyledi: "Her geçen gün yeni istismar vakalarıyla karşı karşıya kalıyoruz. İnsanlar kendi çocuklarına, komşularının çocuklarına istismarda bulunuyor. Bunu artık yüreğimiz kaldırmıyor. Mecliste defalarca önerge verdik, defalarda bütün milletvekillerine çağrıda bulunduk, en ağır yaptırımların uygulanmasını istedik ancak ses çıkmadı. Cam filmiyle ilgili açıklamalar yapanlar çocuk tecavüzlerine karşı seslerini çıkarmadı. Kadınların kahkaha atmalarıyla,hangi kadının hangi erkekle yan yana duracağıyla  ilgili açıklamalar yapanlar çocuk tecavüzleriyle ilgili ağızlarını bile açmadılar."

Yedekci cep telefonu numarasını paylaştı:  "vicdanı olan herkesten destek bekliyorum"

"Bütün sendikalara, bütün kadınlara, bütün insanlara; vicdanı olan herkese sesleniyorum. Ben İstanbul Milletvekili olarak cep telefonum ve e maillerim 24 açık, sizden destek bekliyorum. Telefon numaram; 05382643512, e mail adresim; [email protected] . Gelin hep beraber güç olalım, gelin devletin o güçlü yumruğunu bu sapıkların başına indirelim."

Hep beraber yan yana duralım, bu sapıklıkların önüne geçelim

"Artık dur demenin zamanı gelmiştir, çocuklar oyuncakları ile oynayacakları yerde istismara maruz kalıyor. Buna bir dur demenin vakti geçmiştir bile. Yan yana olalım, çocuk parklarına kameralar takılmasını sağlayalım, insanların daha iyi eğitilmesini sağlayalım. Sapıkların en ağır cezayla yargılanmasını sağlayalım. Kadın dernekleri, çocuk dernekleri, sendikalar,  anneler, babalar, hep beraber yan yana duralım, bu sapıklıkların önüne geçelim. Yeter artık buna bir dur diyelim!"

Çocuklar ölmesin, çocuğumu öldürme

'Gülay Yedekci Hanım Evi Grubu' tarafından 15 Ocak 2018 tarihinde  kadın ve çocuk cinayetlerine dikkat çekmek üzere İstiklal Caddesi üzerinde yürüyüş düzenlemiş ve Galatasaray Lisesi önünde basın açıklaması yapılmıştı.  "Çocuklar ölmesin" sloganları eşliğinde "Çocuğumu öldürme" pankartıyla vatandaşlarla birlikte yürüyen Yedekci,"Çocuklarımıza uzanan elleri kıracağız" demişti.

 

 

Bakmadan Geçme